osCommerce limba romana

Discută aici despre procesoare de plăţi, plăţi electronice, soluţii software de comerţ electronic, "shopping cart", SSL, certificate digitale, tranzacţii online securizate, PayPal, Skrill (MoneyBookers), payU(ePayment), MobilPay .

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

Domnu Emi
PHPRomania Supporter

Hmm ... oare unde ajunge internetul romanesc .......

Mesajde Domnu Emi » Mar Mar 29, 2005 3:40 am

:P

Singurul lucru care ma enerveaza din cate site uri am vazut pe internet e magazinul asta actual.

Frate ce solutie profesionala .... chestia aia o fac in cateva ore.

Cat despre osCommerce :? nu cred ca trebuie discutat aici decat sa ne apucam sa facem ceva cu el ... nu sthiu cat de evoluat este fata de alte alea, zic asta ca poate nu am vazut eu prea multe desi inclin sa cred asta.

Ideea mea este nu neaparat sa ne strangem mai multi sa facem un open source si poate la multi dintre noi ne ar fi de folos.

Sa va povestesc o mica intamplare .... :

Majoritatea care mi au cerut sfaturi despre structura unui site in php tocmai structura asta osCommerce le o recomandam ... si se face ca dupa un timp cand am ajuns sa lucrez si eu cu asta mi am dat seama ca este aceeasi structura cu ceea ce recomandam eu.

Bineinteles ca asemanarea nu era exact ar fi culmea .... ideea in mare aia era.

Bye

Domnu Emi
PHPRomania Supporter

hmm era vorba de traducerea os ... sorry

Mesajde Domnu Emi » Mar Mar 29, 2005 3:44 am

Deci

uite ce zic eu.

Dar mai intai o intrebare.

Te ai uitat macar putin prin fisierul ala unde sunt textele in limba engleza?

Ia fa o vizita pe acolo si incearca sa faci o traducere libera nu sunt chiar asa de multe cuvinte..

Eu unul zic sa incerci la nisthe baieti care au mai lucrat cu osCommerce, asta daca nu ai cunostinte de php, nu vreau sa jignesc ... dar chiar nu sthiu aspectul asta.

In caz ca poti incearca sa mi urmezi sfatul poate reusesti ceva daca nimeni nu are traducerea asta..

Bafta
Emilian Anghel

Domnu Emi
PHPRomania Supporter

Mesajde Domnu Emi » Mar Mar 29, 2005 3:57 am

deedee scrie:O sa incerc sa ma abtin atunci sa iti mai fac vreo sugestie. Nu era nici o reclama, era o sugestie si era din timpul meu la intrebarea ta domnule "director IT"... din Tirgoviste.

La inceput am crezut ca aveti ceva cu mine, insa cind am vazut raspunsurile pe care le-ati dat pe forum mi-am dat seama ca este ceva ce ma depaseste.

O zi buna si imi iertati umila interventie.

P.S. Era sa uit; cind va face cineva bani cu o solutie gratuita atunci pot sa spun ca nu am invatat nimic din jungla asta care de numeste business ... Sper sa nu confundati citeva comenzi pe care le poate prelua o solutie gen osCommerce cu un magazin profesional.

De ce faci afirmatia asta ?

Chiar nu se pot face bani ?

Daca vrei hai sa ti dau un exemplu un prieten de al meu care de cativa ani face bani si CULMEA chiar cu osCommerce.

Nu sustin ca e cel mai bun, poate sunt si altele dar sa vii aici si sa afirmi ca nu pot se pot face bani decat cu soft cumparat ......
Si daca ar fi vorba de soft clasic ci nu web based.

Ce s ar putea sa se strice la un script scris in php ?

Sa se stearga liniile de cod?
:D
:lol: :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Si ce sa mai zic asta este urmatoarea faza in comertul electronic si nu numai. Adaptarea solutiilor open source.

Nu uitati ca din 2007 odatacu intrarea in EU si Romania va trebui sa treaca la solutiile open source.

Ah sa nu uit sa va dau o adresa a unui om care implementeaza solutii osCommerce http://7dana.com/
Trebuie sa spun ca nu am nici o legatura cu site ul asta nici nu sthiu al cui este. DAr si noua la firma ne vin comenzi din astea.
Adaugare / modificare de solutii open source, dar noi lucram pentru straini.

In incheiere vreau sa zic ca nu mai dureaza mult si deschid si romanii ochii bine si adopta solutia comert electronic corecta.

hi hi hi
Nu e prea roza situatia pentru firmele care lucreaza numai pentru romani

Ce sa mai discutam mai si de greu nu numai de bina

hi hi hi

nekro
Average Member

Mesajde nekro » Sâm Apr 23, 2005 3:05 am

mai.. vad ca mai mult va certati aici decat sa dati niste solutii viabile..
din cate stiu eu exista o traducere OsCommerce in romana, insa din pacate incompleta si facuta aiurea..
Eu mi-am creat propria traducere. este mult de lucru, insa e cel mai bine, pentru ca poti sa adaptezi pentru ceea ce iti trebuie tie.
iei frumos fisierele din /includes/languages/english si apoi admin/includes/languages/english.
Exista si un set de butoane in romana, insa cel mai bine le faci tu, se potrivesc mai bine designului ales..
azi nu am chef...

voxsteel
PHPRomania Supporter

Eu pot furniza versiunea in lb romana ptr oscommerce

Mesajde voxsteel » Mie Mai 18, 2005 12:31 pm

Salutare,
eu am versiunea in lb romana.
Insa tot ce pot spune si o spun cu parere de rau este ca aceasta costa.
Cei interesati ma pot contacta DOAR pe e-mail .
Singura onoare a existentei este aceea de a fi invingator!

voxsteel
PHPRomania Supporter

Re: osCommerce limba romana

Mesajde voxsteel » Mie Mai 18, 2005 12:32 pm

luciansabo scrie:Salut,

Are cineva traducerea in limba romana pt osCommerce?
Pe site-ul oficial nu am gasit decat niste traduceri incomplete.

Multumesc

Am eu versiunea in lb romana...
Singura onoare a existentei este aceea de a fi invingator!

mgh
Junior Member

Mesajde mgh » Joi Mai 19, 2005 10:16 am

Singurul lucru care ma enerveaza din cate site uri am vazut pe internet e magazinul asta actual.

Frate ce solutie profesionala .... chestia aia o fac in cateva ore.

.....

Ideea mea este nu neaparat sa ne strangem mai multi sa facem un open source si poate la multi dintre noi ne ar fi de folos.

pai cand va adunati si faceti ceva ca lumea sa dati de stire. sau daca tie iti ia doar cateva ore sa faci un magazin baga mare ca o sa ai sigur clienti :)

daca ai sti de cand ma uit dupa o solutie pusa la punct si cu suport local...

Înapoi la “Comert electronic”