deedee scrie:O sa incerc sa ma abtin atunci sa iti mai fac vreo sugestie. Nu era nici o reclama, era o sugestie si era din timpul meu la intrebarea ta domnule "director IT"... din Tirgoviste.
La inceput am crezut ca aveti ceva cu mine, insa cind am vazut raspunsurile pe care le-ati dat pe forum mi-am dat seama ca este ceva ce ma depaseste.
O zi buna si imi iertati umila interventie.
P.S. Era sa uit; cind va face cineva bani cu o solutie gratuita atunci pot sa spun ca nu am invatat nimic din jungla asta care de numeste business ... Sper sa nu confundati citeva comenzi pe care le poate prelua o solutie gen osCommerce cu un magazin profesional.
De ce faci afirmatia asta ?
Chiar nu se pot face bani ?
Daca vrei hai sa ti dau un exemplu un prieten de al meu care de cativa ani face bani si CULMEA chiar cu osCommerce.
Nu sustin ca e cel mai bun, poate sunt si altele dar sa vii aici si sa afirmi ca nu pot se pot face bani decat cu soft cumparat ......
Si daca ar fi vorba de soft clasic ci nu web based.
Ce s ar putea sa se strice la un script scris in php ?
Sa se stearga liniile de cod?
Si ce sa mai zic asta este urmatoarea faza in comertul electronic si nu numai. Adaptarea solutiilor open source.
Nu uitati ca din 2007 odatacu intrarea in EU si Romania va trebui sa treaca la solutiile open source.
Ah sa nu uit sa va dau o adresa a unui om care implementeaza solutii osCommerce
http://7dana.com/
Trebuie sa spun ca nu am nici o legatura cu site ul asta nici nu sthiu al cui este. DAr si noua la firma ne vin comenzi din astea.
Adaugare / modificare de solutii open source, dar noi lucram pentru straini.
In incheiere vreau sa zic ca nu mai dureaza mult si deschid si romanii ochii bine si adopta solutia comert electronic corecta.
hi hi hi
Nu e prea roza situatia pentru firmele care lucreaza numai pentru romani
Ce sa mai discutam mai si de greu nu numai de bina
hi hi hi