Care credeti ca este latimea indicata (stiu ca nu e ceva batut in cuie insa vreau sa stiu opinia voastra) pentru un site web?
Eu am folosit 980px dar am observat ca pe unele calculatoare cu rezolutie mai mica nu se vede foarte bine.
Latime container
Moderatori: eyecon, Moderatori
standard width este 960px la ora actuala.
iti recomand sa folosesti grid design.
poti citi mai multe aici: http://960.gs/
iti recomand sa folosesti grid design.
poti citi mai multe aici: http://960.gs/
- Birkoff
- Senior Member
te duci tu frumos pe site-uri de genul trafic.ro sau asemanatoare (trafic analitics) si vezi acolo in topuri ce rezolutii sunt cele mai folosite pentru categoria site-ului tau, asa stii din surse sigure ce rezolutie au cei interesati sa intre pe genul tau de site.
eu personal recomand sa faci desing dinamic (sau lichid) ca sa nu depinzi de o rezolutie si mai ales sa testezi pe dispozitive mobile (care sunt din ce in ce mai des utilizate pentru browsing pe net chiar si in romania)
eu personal recomand sa faci desing dinamic (sau lichid) ca sa nu depinzi de o rezolutie si mai ales sa testezi pe dispozitive mobile (care sunt din ce in ce mai des utilizate pentru browsing pe net chiar si in romania)
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”