Latime container

Aici postaţi orice este legat de tehnologiile "client side". HTML, HTML5, XHTML, CSS, CSS3, XML, Standarde
Manual JS: http://www.phpromania.net/jsmanual/index.html

Moderatori: eyecon, Moderatori

icsulescu
Average Member

Latime container

Mesajde icsulescu » Mie Iun 13, 2012 9:29 pm

Care credeti ca este latimea indicata (stiu ca nu e ceva batut in cuie insa vreau sa stiu opinia voastra) pentru un site web?
Eu am folosit 980px dar am observat ca pe unele calculatoare cu rezolutie mai mica nu se vede foarte bine.

mndrk
Senior Member

Mesajde mndrk » Joi Iun 14, 2012 12:16 pm

Eu in ultimul timp am folosit 1000 sau 1100px. Nu am facut un site cu latimea mai mica de 1000px de foarte mult timp.

hadyh
Average Member

Mesajde hadyh » Joi Iun 14, 2012 12:37 pm

standard width este 960px la ora actuala.
iti recomand sa folosesti grid design.
poti citi mai multe aici: http://960.gs/

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Joi Iun 14, 2012 9:28 pm

te duci tu frumos pe site-uri de genul trafic.ro sau asemanatoare (trafic analitics) si vezi acolo in topuri ce rezolutii sunt cele mai folosite pentru categoria site-ului tau, asa stii din surse sigure ce rezolutie au cei interesati sa intre pe genul tau de site.

eu personal recomand sa faci desing dinamic (sau lichid) ca sa nu depinzi de o rezolutie si mai ales sa testezi pe dispozitive mobile (care sunt din ce in ce mai des utilizate pentru browsing pe net chiar si in romania)
1) CMS, ERP, CRM, etc... (doar pentru clienti))
2) Portofoliu, servicii, contact, blog
3) Folositi aceasta clasa sql in proiectele voastre (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Înapoi la “HTML/JavaScript/CSS”