OS commerce

Discută aici despre procesoare de plăţi, plăţi electronice, soluţii software de comerţ electronic, "shopping cart", SSL, certificate digitale, tranzacţii online securizate, PayPal, Skrill (MoneyBookers), payU(ePayment), MobilPay .

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

rzv
Average Member

OS commerce

Mesajde rzv » Mie Aug 22, 2007 2:47 pm

Salut,

probabil ceea ce va cer a fost discutatin multe posturi pana acum, dar as dori daca se poate o sinteza a lor, ca sa nu am de citit 5 ore de offtopic :)

vreau sa imi fac un magazin on-line. Pentru acesta am ajuns la concluzia ca oscommerce e gratis, foarte folosita si are o comunitate foarte numeroasa. De aceea am ales Os commerce. Acum vin cateva intrebari legate de personalizarea platformei.

Va rog sa imi spuneti unde as putea gasi:
1. templateuri pentru OS commerce - siteuri unde as putea gasi astfel de lucruri

2. traducere in limba romana, fara buguri

Multumesc anticipat

yoska
New Member

Mesajde yoska » Mar Aug 28, 2007 2:15 am

cigraphics
Senior Member

Mesajde cigraphics » Mar Aug 28, 2007 4:52 pm

eu unul nu ma risc sa folosesc scripte din comunitati au prea multe buguri se cunosc vulnerabilitatile cam asta este problema in rest ar fi ok

viorel.spinu
New Member

Mesajde viorel.spinu » Dum Noi 04, 2007 9:32 am

sewell
New Member

Mesajde sewell » Dum Noi 25, 2007 12:09 pm

Si eu a trebuit sa fac un gen de magazin on-line la un moment dat si a trebuit sa aleg intre pachetele de pe net. Atunci am ales Zen Cart-ul si acum cred ca am facut o buna alegere.
Desi OSCommerce-ul are o comunitate mai mare si mai multe template-uri am preferat Zen Cartul pentru ca aveam nevoie si de SEO pt site-ul respectiv, iar Zen-ul mi s-a parut a fi mai usor de optimizat si configurat decat OSCommerce-ul.
Just my opinin.

UnTip
Senior Member

Mesajde UnTip » Lun Noi 26, 2007 9:54 am

ai putea posta link-ul cu magazinul online , zen-cart based ?
"Nothing has such power to broaden the mind as the ability to investigate systematically and truly all that comes under thy observation in life. "

mirceadragomir
New Member

?

Mesajde mirceadragomir » Dum Oct 26, 2008 5:56 pm

Se face fix 1 an de cand nu a mai scris nimeni aici, sau e vreo problema cu ceasu' de arata 2007?:) Daca inca este de actualitate topic-ul, as vrea sa stiu de ce mama naibii nu pot accesa catalog/install pentru a instala oscommerce, desi am urcat corect fisierul catalog de la oscomerce 2.2. Ajutati-ma si pe mine, va rog..

mihaitha
Senior Member

Mesajde mihaitha » Dum Oct 26, 2008 9:51 pm

Nu e nici o problema cu data. Desi pare greu de crezut, pe un forum nu se posteaza la toate thread-urile in mod permanent, ci anumite thread-uri pot sa "moara" (sa nu se mai posteze pe ele de multa vreme). Faptul ca tu incerci sa il reinvii cu o intrebare care nici nu are legatura cu discutia anterioara, se numeste offtopic si postcount. Data viitoare deschide un thread nou.

jocuri12
New Member

Mesajde jocuri12 » Lun Iun 08, 2009 10:01 pm

Înapoi la “Comert electronic”