Eshop
Moderatori: cristi, Moderatori
- fabby
- Senior Member
Today is a good day for... php
www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite
www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite
- vectorialpx
- Senior Member
va certati ca niste copii... pe bune...
*** dodo a pus in reguli: "- Nu posta situri neterminate!"
daca apare pagina cu "In constructie" sau sunt link-uri moarte atunci da... putem sa zicem ca incalca regulile... dar chiar si-asa... sunt multi amatori care posteaza site-uri si care nu au nici-o treaba cu web-ul... si totusi evaluam...
so...
1. mie ca design mi se pare mai mult decat prietenos si destul de "in tema"
2. daca apas pe cautare [lupa de langa field] atunci zice ca
"Search for Search products.
No results has found!"
Cred ca ar fi bun o eroare la genul "Insert something" sau, daca tot ai pus js-ul la schimbarea valorii campului, poti sa pui un alert [introduceti un keyword] si faci, evident, si verificarea php
3. referitor la stiluri, piry are dreptate... dar poti stabili doar background-color si color [la white and black, eventual] iar bordurile pot ramane standrd [uneori e bine asa]...
4. valideaza-l... merita
5. schimbarea limbii nu schimba chiar toate cuvintele.
la http://graziella-creations.com/en.html
http://graziella-creations.com/fr.html vad acelasi "Latest added products"
Fa ca schimbarea limbii sa nu afecteze adresa curenta [ca si cum ar fi transparenta]... adica pune link-ul de back la pagina de la care s-a accesat schimbarea [la referrer]
Limba trebuie schimbata, de asemenea, si in imagini [ca daca vine un francez mai nepriceput se uita la banner-ul ala "ca Mutu la Piturca", vorba cantecului]
6. o chestie de gust: e cam monocrom... un albastru in plus ar fi adus mai mult dinamism
*** dodo a pus in reguli: "- Nu posta situri neterminate!"
daca apare pagina cu "In constructie" sau sunt link-uri moarte atunci da... putem sa zicem ca incalca regulile... dar chiar si-asa... sunt multi amatori care posteaza site-uri si care nu au nici-o treaba cu web-ul... si totusi evaluam...
so...
1. mie ca design mi se pare mai mult decat prietenos si destul de "in tema"
2. daca apas pe cautare [lupa de langa field] atunci zice ca
"Search for Search products.
No results has found!"
Cred ca ar fi bun o eroare la genul "Insert something" sau, daca tot ai pus js-ul la schimbarea valorii campului, poti sa pui un alert [introduceti un keyword] si faci, evident, si verificarea php
3. referitor la stiluri, piry are dreptate... dar poti stabili doar background-color si color [la white and black, eventual] iar bordurile pot ramane standrd [uneori e bine asa]...
4. valideaza-l... merita
5. schimbarea limbii nu schimba chiar toate cuvintele.
la http://graziella-creations.com/en.html
http://graziella-creations.com/fr.html vad acelasi "Latest added products"
Fa ca schimbarea limbii sa nu afecteze adresa curenta [ca si cum ar fi transparenta]... adica pune link-ul de back la pagina de la care s-a accesat schimbarea [la referrer]
Limba trebuie schimbata, de asemenea, si in imagini [ca daca vine un francez mai nepriceput se uita la banner-ul ala "ca Mutu la Piturca", vorba cantecului]
6. o chestie de gust: e cam monocrom... un albastru in plus ar fi adus mai mult dinamism
- mihaitha
- Senior Member
Is curios care din voi are site-uri cu un motor php sanatos in spate despre care poate spune 'gata, asta chiar e terminat!'. Adica nu mai ai absolut nimic de bibilit, modificat, tweak-uit sau optimizat la el. Eu zic ca nici unul. Oricum, momentul optim de evaluare a unui site eu zic ca e exact faza in care se afla si site-ul lui eyecon, si anume open beta, pentru ca aici se pot vad erorile si problemele de design si mai e timp sa se rezolve. Odata terminat nu mai e evaluare, e reclama. Deci subscriu la afirmatia lui octavian: va certati ca niste copii.
Sporuri.
Sporuri.