Am instalat XAMPP win32-1.7.0 si am ales ca port pe care il foloseste Apache altul decat 80(80 fiind folosit de alta aplicatie). Totusi cand intru sa vizualuzez pagina de test de la XAMPP sau site-ul meu, nu se afiseaza in Browser. Este pagina alba, nu afiseaza nici macar o eroare. Oare de ce?
Am primit raspuns:
If you have changed the port XAMPP uses then you you need to specify the port in the url. I assume XAMPP will use 8080 as the alternative
http://localhost:8080/
Configurare XAMPP
Moderatori: cristi, Moderatori
-
dianagaby2002
- PHPRomania Supporter
- Birkoff
- Senior Member
Re: Configurare XAMPP
ce port ai setat si cum scrii linkul in url?
normal daca ai portul 8080 de exemplu si scrii in browser
localhost:8080 ar trebui sa apara pagina din root din www-ul apache-ului...
normal daca ai portul 8080 de exemplu si scrii in browser
localhost:8080 ar trebui sa apara pagina din root din www-ul apache-ului...
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
Re: Configurare XAMPP
Cel mai probabil aveai Skype deja instalat care implicit foloseste portul 80.
Ca sa rezovi mergi la Tools > Options > Advanced > Connection si debifezi Use port 80 and 443 for additional incoming connections.
Ca sa rezovi mergi la Tools > Options > Advanced > Connection si debifezi Use port 80 and 443 for additional incoming connections.
-
dianagaby2002
- PHPRomania Supporter