Buna ,
Sunt incepator in tainele PHP-ului , si m-am cam impotmolit intr-un loc.
Am creeat o baza de date unde am adaugat anumite produse impreuna cu pretul lor etc.
Cu ajutorul php-ului am realizat pagina care extrage si afiseaza produsele aflate in baza de date impreuna cu un buton comanda. In momentul in care se apasa butonul comanda automat se updateaza un cos de cumparaturi.
Pentru fiecare produs apare un rand nou in care sunt specificate datele produsului , pretul si bucatile comandate.
Acuma , nu reusesc sa imi dau seama cum sa fac in partea de jos a cosului un buton care in momentul in care este executat sa preia datele din cos , sa le copieze intr-un formular de tip text , de unde sa se poata trimite pe mail comanda impreuna cu datele clientului.
De exemplu: Sa copieze numele produsului si cantiatea. Dar sa copieze pentru fiecare produs aflat in cos.
Sper ca ati reusit sa intelegei cam ce as vrea eu.
Va multumesc
Trimitere comanda cos cumparaturi
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
- Birkoff
- Senior Member
Re: Trimitere comanda cos cumparaturi
banuiesc ca produsele din cos sunt undeva intr-o sesiune.
la apasarea butonului finalizeaza comanda trimiti userul la un script de unde iei datele din sesiune (cu un foreach de obicei) si le bagi intr-o variabila impreuna cu mesajul tau (concaternare).
mai departe variabila aia o trimiti pe mail (functia mail din php + headerele de html)
cam asta ai tu de facut. ce nu stii sa faci din ce ti-am explicat?
la apasarea butonului finalizeaza comanda trimiti userul la un script de unde iei datele din sesiune (cu un foreach de obicei) si le bagi intr-o variabila impreuna cu mesajul tau (concaternare).
mai departe variabila aia o trimiti pe mail (functia mail din php + headerele de html)
cam asta ai tu de facut. ce nu stii sa faci din ce ti-am explicat?
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
Nu stiu exact cum sa le iau din sesiune si sa le pun pe rand intr-un textarea box. Sa fie ceva de genul
Produs: $produs
Cantitate: $cantitate
Si sa apara fiecare produs din cos
Produs: $produs
Cantitate: $cantitate
Si sa apara fiecare produs din cos
In primul rand, esti sigur ca ai produsele din cos salvate intr-o sesiune? Daca esti incepator in ale PHP-ului, nu trebuia sa incepi cu ceva asa de dificil.Pune si tu aici codul cu sesiunea unde stochezi produsele din cos, asa te pot ajuta mai bine.Mai sus ti-a fost explicat ceea ce trebuie sa faci pas cu pas, insa daca nu ai cunostintele necesare, atunci ceea ce faci in acest moment este o "fortare", este ca si cum ai face o casa, insa daca nu ai facut fundatia bine, totul se strica, probleme peste probleme.
Mobila la comanda