Problema style in function.php tema wordpress
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
Re: Problema style in function.php tema wordpress
Nu functioneaza. Alte solutii?
Ai o problema legata de calea catre imagini. Ala era doar un exemplu.
Daca folosesti <style>, atunci pui cai absolute, asa cum ti-am aratat.
Daca folosesti un fisier extern (.css), atunci pui caile relative in raport cu fisierul extern.
Spor!
Daca folosesti <style>, atunci pui cai absolute, asa cum ti-am aratat.
Daca folosesti un fisier extern (.css), atunci pui caile relative in raport cu fisierul extern.
Spor!
Dev @
M-am prins acum ca ti-am trimis gresit.
am inlocuit numele claselor .plus cu .hoverplus si .minus cu .hoverminus. era bine cum inainte.
Asta totusi nu iti va rezolva problema si din codul pe care l-ai postat nici nu am de unde sa ma prind.
Vad doar ca trimite niste date prin post si te intoarce inapoi pe pagina.
am inlocuit numele claselor .plus cu .hoverplus si .minus cu .hoverminus. era bine cum inainte.
Asta totusi nu iti va rezolva problema si din codul pe care l-ai postat nici nu am de unde sa ma prind.
Vad doar ca trimite niste date prin post si te intoarce inapoi pe pagina.
Dev @
Eu as fi definit o functie in functions.php care sa proceseze rezultatele trimise de la formular si as fi apelat-o in header.php ( prima linie ).
Verifica ce-i pe acolo si poate te prinzi care e treaba.
In principiu e o functie care redirecteaza, da search in functions.php pentru "wp_redirect" sau "header"
Verifica ce-i pe acolo si poate te prinzi care e treaba.
In principiu e o functie care redirecteaza, da search in functions.php pentru "wp_redirect" sau "header"
Dev @