youtube com/watch?v=xdu8budQsRw&feature=player_embedded#!
Adaugare anunt
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
am reusit insfarsit!!! am citit un milion de metode.. am gasit o metoda prea simpla.
Re: PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output .
try placing this at the top of your page:
<? ob_start(); ?>
then at the bottom of the page place this line of code:
<? ob_flush(); ?>
Re: PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output .
try placing this at the top of your page:
<? ob_start(); ?>
then at the bottom of the page place this line of code:
<? ob_flush(); ?>
Am codul asta:
$cerereSQL = 'SELECT * FROM `produse` WHERE `sunt` LIKE "'.addentities($_POST['sunt']).'" AND `produs` LIKE "'.addentities($_POST['produs']).'" AND `numar` LIKE "'.addentities($_POST['numar']).'" AND `pret` LIKE "'.addentities($_POST['pret']).'"';
$rezultat = mysql_query($cerereSQL);
if(mysql_num_rows($rezultat) > 0) {
while($rand = mysql_fetch_array($rezultat)) {
$sunt = $rand['sunt'];
$produs = $rand['produs'];
$numar = $rand['numar'];
$pret = $rand['pret'];
$data = $rand['data'];
$cauta .= "
Atunci cand fac cautarea trec datele intr-un form si imi face cautarea in tabelul asta si printr-un echo imi afiseaza rezultatele.
Acum vreau sa mai adaug la cautare doua casute, "judet" si "localitate" dar campurile astea se afla in alt tabel si deci trebuie sa caut in alt tabel. In tabelul "utilizatori" am o coloana "utilizator" unde e numele utilizatorului cand se inregistreaza, iar in tabelul produse am o coloana "utilizator" unde imi trece automat numele utilizatorului. Pot sa fac ca la cautarea a trei campuri din "produse" si doua din "utilizatori" sa imi afiseze toate randurile din ambele tebele care se potrivesc cautarii?
$cerereSQL = 'SELECT * FROM `produse` WHERE `sunt` LIKE "'.addentities($_POST['sunt']).'" AND `produs` LIKE "'.addentities($_POST['produs']).'" AND `numar` LIKE "'.addentities($_POST['numar']).'" AND `pret` LIKE "'.addentities($_POST['pret']).'"';
$rezultat = mysql_query($cerereSQL);
if(mysql_num_rows($rezultat) > 0) {
while($rand = mysql_fetch_array($rezultat)) {
$sunt = $rand['sunt'];
$produs = $rand['produs'];
$numar = $rand['numar'];
$pret = $rand['pret'];
$data = $rand['data'];
$cauta .= "
Atunci cand fac cautarea trec datele intr-un form si imi face cautarea in tabelul asta si printr-un echo imi afiseaza rezultatele.
Acum vreau sa mai adaug la cautare doua casute, "judet" si "localitate" dar campurile astea se afla in alt tabel si deci trebuie sa caut in alt tabel. In tabelul "utilizatori" am o coloana "utilizator" unde e numele utilizatorului cand se inregistreaza, iar in tabelul produse am o coloana "utilizator" unde imi trece automat numele utilizatorului. Pot sa fac ca la cautarea a trei campuri din "produse" si doua din "utilizatori" sa imi afiseze toate randurile din ambele tebele care se potrivesc cautarii?