Canale IRC PHP
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
-
nevvermind
- Senior Member
Canale IRC PHP
Foloseste cineva? Sunt utile? Nu-mi spuneti ca intrati pe cele romanesti unde probabil se agata fete care programeaza in PHP.
Am incercat cateva dar sunt mici si probabil sunt paleolitice.
Nici mailling-list-ul PHP nu-i cine stie ce, ca tot veni vorba.
Am incercat cateva dar sunt mici si probabil sunt paleolitice.
Nici mailling-list-ul PHP nu-i cine stie ce, ca tot veni vorba.
- Birkoff
- Senior Member
programatorii adevarati nu au timp de stat la taclale pe irc... abia apuca sa stea pe mess cand vor sa se relaxeze... deci nu o sa gasesti profesionisti pe aceste canale...
tot forum-ul e de baza...
tot forum-ul e de baza...
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
- Birkoff
- Senior Member
fete care programeaza efectiv in php nu am intalnit... dar am intalnit fete care mai modifica un template in wp mai fac copy paste la cate ceva (cod html sau php sau css, de obicei template-uri sau editari...) dar fata care sa faca efectiv programare php de la a la z nu am intalnit
1) )
2)
3) (open source)
2)
3) (open source)
-
nevvermind
- Senior Member
Ultima oară modificat Lun Sep 27, 2010 3:32 pm de către nevvermind, modificat 1 dată în total.
-
nevvermind
- Senior Member
Re:
Facusi un canal de php pe freenode - ##php-ro : https://webchat.freenode.net/
-
nevvermind
- Senior Member
Re: Canale IRC PHP
Judeci cu prea mare usurinta chatul. Si oamenii din el. Mie unu imi place sa-mi pierd viata pe-acolo cand am timp.
Cand e munca, e munca.
Si app, norocul unora ca tu ai ales sa-ti "pierzi viata" pe forumul asta, unde ai facut-o mai mult decat majoritatea combinata (asta e un compliment, app). Imi inchipui de ce esti asa de obsedat de optimizarea timpului liber.
PS: Chat nu inseamna taclale. Nu neaparat. N-ai frecat niciodata menta in timpul celor 8 ore?
Cand e munca, e munca.
Si app, norocul unora ca tu ai ales sa-ti "pierzi viata" pe forumul asta, unde ai facut-o mai mult decat majoritatea combinata (asta e un compliment, app). Imi inchipui de ce esti asa de obsedat de optimizarea timpului liber.
PS: Chat nu inseamna taclale. Nu neaparat. N-ai frecat niciodata menta in timpul celor 8 ore?
-
nevvermind
- Senior Member
Re: Canale IRC PHP