Instalare AMP pentru Windows
Moderator: Moderatori
- Birkoff
- Senior Member
foloseste wamp pentru lucrul pe local il iei free de pe net si poti testa cu el scripturile in diferite configuratii de server... (e primul in lista la google)
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
-
julianms
- PHPRomania Supporter
Salut !
Eu am avut timp de 2 ani instalate separat Apache, MySQL și PHP.
Dar acum am văzut că e mai rapid cu XAMPP (plus Tomcat ca Add-On).
Sunt pe Youtube o grămadă de tutoriale video.
As fi vrut să știu dacă sub Ubuntu 9.10 e la fel de ușor, dacă se poate instala prin Synaptic (fără comenzi deci) și cum pot închide un server (în general un proces) în Ubuntu fiindcă nu as vrea ca serverele să rămână active tot timpul (măcar un fel de Task Manager, și sa-l închid forțat ... sau poate are un Control Panel asa cum are și în Windows ?... Nu am găsit tutoriale care să vorbească de Control Panel pt XAMPP în Ubuntu, și nu știu atât de bine Ubuntu pe cât știu Windows)
Thanks a lot !
Julian M. _____
Eu am avut timp de 2 ani instalate separat Apache, MySQL și PHP.
Dar acum am văzut că e mai rapid cu XAMPP (plus Tomcat ca Add-On).
Sunt pe Youtube o grămadă de tutoriale video.
As fi vrut să știu dacă sub Ubuntu 9.10 e la fel de ușor, dacă se poate instala prin Synaptic (fără comenzi deci) și cum pot închide un server (în general un proces) în Ubuntu fiindcă nu as vrea ca serverele să rămână active tot timpul (măcar un fel de Task Manager, și sa-l închid forțat ... sau poate are un Control Panel asa cum are și în Windows ?... Nu am găsit tutoriale care să vorbească de Control Panel pt XAMPP în Ubuntu, și nu știu atât de bine Ubuntu pe cât știu Windows)
Thanks a lot !
Julian M. _____