Ajutor realizare manual LAMP

Ai un proiect pe care l-ai realizat în PHP? Doreşti să propui un proiect pe care să îl realizăm în cadrul comunităţii?

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

Abbadon
Average Member

Ajutor realizare manual LAMP

Mesajde Abbadon » Mie Mai 18, 2005 9:04 am

http://ro.wikibooks.org/wiki/LAMP

Se doreste realizarea unui manual complet legat de instalarea/configurarea/utilizarea ( sintaxa/cod ) a pachetului LAMP ( Linux/Apache/MySQL/PHP-Perl-Python ). Dorim voluntari, preferabil cunoscatori ai sistemului, sa participe in realizarea acestui manual complex.

Deci, fara alte cuvinte, cine se ofera ?

( * comentarii asteptate + ca e o munca ce intrece capabilitatile celor 50 de utilizatori actuali ai WikiBooks Romania. Multumim anticipat. )

Partea a III - a a manualului se refera la insasi explicarea sintaxei, functiilor, limbajului prine exemple de cod, mini-proiecte. Daca doriti sa participati, va puteti organiza direct pe WikiBooks Romania, sau pe acest thread in echipe. Alegerea e a dvs.

Doua lucruri m-au umplut neincetat de o isterie meta-fizica: un ceas care sta si-un ceas care umbla.

carco
Senior Member

Mesajde carco » Dum Aug 07, 2005 10:34 pm

Programator cu experienta in Magento/ZF, Typo3/Flow3, Symfony, B2B, CRM, ERP, SMB... vand betoniera

Abbadon
Average Member

naspa !

Mesajde Abbadon » Lun Aug 08, 2005 4:46 pm

speram ceva mai constructiv, ca participarea ta la acel manual nu comentarea lui.

Got a project of my own de care trebuie sa ma tin ( http://www.develz.ro ) deci WikiBooks cade mult sub el ... Sorry :(
Doua lucruri m-au umplut neincetat de o isterie meta-fizica: un ceas care sta si-un ceas care umbla.

aurelian
Senior Member

Mesajde aurelian » Joi Oct 19, 2006 11:01 pm

Înapoi la “Proiecte”