Vanzarea calculatoarelor vechi

Orice discutie care nu se isi are locul in alt forum. Zona off-topic.

Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Dum Apr 29, 2012 1:24 am

1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

zeuscool
Senior Member

Mesajde zeuscool » Dum Apr 29, 2012 2:19 pm

Eu am schimbat doar de doua ori calculatorul:
1998-2005 (PC)
prima schimbare ->
2005-2011 (PC)
a doua schimbare ->
2008-2012 (Laptop)

Si de fiecare data mi-a fost greu sa le vand asa ca nu le-am vandut, faceau parte din mine, din trecut etc ... am "strans din buci" si am luat altul nou fara sa-l vand pe cel vechi.
Follow me on (Da cu share, like, +1 sau ce mai stii !!!) sau comenteaza articolele, sugereaza etc, FII SOCIAL ... :)

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Dum Apr 29, 2012 8:37 pm

Ma nemultumeste sistemul actual.

Am probleme cu racirea sistemului, trebuie coolere noi, sa mut HDD-urile intr-un NAS si sa-mi iau un SSD ... daca tot le iau pe astea probabil ar trebui sa investesc si intr-o placa de baza, video si procesor nou. Si daca tot fac toate astea, ar fi bine sa vand si cele 2 monitoare si sa iau 3 noi.

Deci, costuri uriase ca sa fie treaba satisfacatoare, inlocuind un sistem perfect functional cand nu e foarte mare nevoie.

Daca tot mut hdd-urile intr-un NAS ma gandeam ca noul sistem sa fie ceva mini, gen Alienware X51. Parca m-am plictisit sa tot caut componente si sa le asamblez.

Mersi pentru raspunsuri, o sa imi fac niste calcule si o sa adaug niste oferte.
|

Archon
PHPRomania Supporter

Mesajde Archon » Lun Apr 30, 2012 3:46 pm

Si eu miam schimbat de doua ori pc-ul si in ambele ture am reusit sa vand doar procesor/placa video/rami si hdd. Cam atat.

Momentan pc-ul care il am vreau sa il schimb...si am inceput doar cu placa video.

keen
Senior Member

Mesajde keen » Mar Mai 29, 2012 12:49 pm

Înapoi la “Discuţii generale”