Certificare Zend
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
- vectorialpx
- Senior Member
Certificare Zend
As fi curios ce parere au altii despre Certificarea Zend.
Cat este de importanta? Iti foloseste la ceva?
Mic test - ce afiseaza
[php] <?php echo '2'.print(3); ?>[/php]
Cat este de importanta? Iti foloseste la ceva?
Mic test - ce afiseaza
[php] <?php echo '2'.print(3); ?>[/php]
La ce foloseste ZCE, practic, in opinia mea:
1. Primesti un abtibild frumos. Pe care il poti lipi pe laptop .
2. Poti incheia mai rapid disputele pe teme de PHP, pui problema de genu: " taci ca eu am ZCE si stiu mai bine ", nu ai nevoie neaparat si de argumente.
3. Iei un ban in plus acolo pe unde lucrezi, ca poate face firma niste vrajeala de marketing pe tema asta.
4. Daca se intimpla sa lucrezi in echipe mari, care includ si indieni, de exemplu, poti sa le spui direct ca is prosti, fara sa mai argumentezi
, vezi #2
1. Primesti un abtibild frumos. Pe care il poti lipi pe laptop .
2. Poti incheia mai rapid disputele pe teme de PHP, pui problema de genu: " taci ca eu am ZCE si stiu mai bine ", nu ai nevoie neaparat si de argumente.
3. Iei un ban in plus acolo pe unde lucrezi, ca poate face firma niste vrajeala de marketing pe tema asta.
4. Daca se intimpla sa lucrezi in echipe mari, care includ si indieni, de exemplu, poti sa le spui direct ca is prosti, fara sa mai argumentezi
@arhimede: judecand dupa avatar, am gresi daca am crede ca ai trecut prin toate cele 4 puncte ?
nu sunt de acord cu punctul 4.
ai putea sa vorbesti cu ei pt ca au un accent mai mult decat comic.
@v hahaha si culmea... cred ca am inteles si de ce.
echo '2' (nu face nimic pana aici) . print(3) (printul este executat apare prima cifra 3); (final este executat echo-ul... care contine cifra 2 din dotare si cifra 1, probabil un fel de true pt print ?)
nu sunt de acord cu punctul 4.
ai putea sa vorbesti cu ei pt ca au un accent mai mult decat comic.
@v hahaha si culmea... cred ca am inteles si de ce.
echo '2' (nu face nimic pana aici) . print(3) (printul este executat apare prima cifra 3); (final este executat echo-ul... care contine cifra 2 din dotare si cifra 1, probabil un fel de true pt print ?)
- Birkoff
- Senior Member
inca un argument in plus... unele firme iti dau intre 100-1000 euro bonus la salariu daca iei certificarea zend din prima (depinde de nota)
daca lucrezi la o astfel de firma eu zic ca se merita banii pe care ii dai pentru cursuri + examen...
daca lucrezi la o astfel de firma eu zic ca se merita banii pe care ii dai pentru cursuri + examen...
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
- vectorialpx
- Senior Member
- vectorialpx
- Senior Member
- vectorialpx
- Senior Member