Muzica pe site
Moderatori: cristi, icsfails, Moderatori
Muzica pe site
Am o intrebare ... am site-ul www.xxx.ro , acolo userii au posibilitatea de a putea pune melodii de profil, pe care spun eu nu sunt responsabil de ele .... as putea avea probleme din cauza dretului de autor?
Ultima oară modificat Lun Noi 09, 2009 4:08 pm de către sebyku, modificat 1 dată în total.
- vectorialpx
- Senior Member
Incepi sa ma enervezi cu site-ul asta...
Nu trebuie sa ne zici ce site ai, pentru ca nu ne intereseaza, decat daca e musai sa vedem ceva concret. So, nu mai posta link-ul ala idiot pentru ca, pe langa faptul ca nu respecti membrii comunitatii, e un site urat.
[/offtopic]
Referitorl la thread, poti scapa de problema cu copyright-ul daca pui un disclaimer si specifici ca nu esti responsabil pentru fisierele postate de utilizatori. Eventual, poti sa lasi sa puna cod youtube, ceea ce e perfect legal.
Nu trebuie sa ne zici ce site ai, pentru ca nu ne intereseaza, decat daca e musai sa vedem ceva concret. So, nu mai posta link-ul ala idiot pentru ca, pe langa faptul ca nu respecti membrii comunitatii, e un site urat.
[/offtopic]
Referitorl la thread, poti scapa de problema cu copyright-ul daca pui un disclaimer si specifici ca nu esti responsabil pentru fisierele postate de utilizatori. Eventual, poti sa lasi sa puna cod youtube, ceea ce e perfect legal.