www.deftones.ro

Ai realizat site-ul ? Acum află şi părerea membrilor comunităţii despre el. Încercaţi doar critica constructivă.

Moderatori: cristi, Moderatori

lostone
Senior Member

www.deftones.ro

Mesajde lostone » Vin Apr 22, 2005 2:35 pm

http://www.deftones.ro

O incercare de-a inchega o comunitate a fanilor/admiratorilor trupei americane Deftones in Romania. Pareri, sugestii, si mai ales... critici (pertinente si argumentate).

Madness is a gift that has been given to me...

arond
Senior Member

Mesajde arond » Vin Apr 22, 2005 2:58 pm

Cred ca e prima oara ca se intampla sa-mi dau cu parerea de bine despre un site pus la evaluare.

E valid XHTML 1.0 Strict, functionalitatea e excelenta, e simplu si la obiect.

Singura observatie e ca marimea fonturilor e specificata absolut, ceea ce e un minus pentru cei cu probleme de vedere. Dar probabil ca asta are legatura cu lipsa tabelelor :).

Felicitari!

Numa' bune.
People ask for criticism, but they only want praise.
W. Somerset Maugham (1874 - 1965).

http://www.arond-design.ro

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Vin Apr 22, 2005 11:41 pm

lostone ... e al tau ?

daca da ... congrats si de la mine :D
|

lostone
Senior Member

Mesajde lostone » Sâm Apr 23, 2005 12:13 am

...hai mai baietzi, ca ma facetzi sa roshesc! :oops:
mersi de aprecieri, merg pe ideea ca ce faci din pura placere iese cel mai bine ;)

arond: - da, ai dreptate la kestia cu fontul. eu folosesc intensiv ffox, si-acolo cum merge faza cu ctrl+/-, nu m-am mai "deranjat" sa incerc si pe IE, my bad, recunosc :)
pirahna: - yeap, e al meu. "...and damn proud of it" :D

bld
Senior Member

Mesajde bld » Dum Apr 24, 2005 12:36 am

In fine...
Puncte bune:
-valid xhtml
-valid css
-ascunzi extensia fisierului (este de bun simt , nu-l intereseaza pe utilizator ce mediu de programare ai folosit)
-simplitate
-usurinta in utilizare
-cerinte de banda minime
-culori calme
Puncte slabe:
-nu cunosc formatia dar din ce vad in banner nu cred ca culorile site-ului de potrivesc cu starea de spirit a trupei , cred ca fanii trupei ar dori ca atunci cand intra pe site sa...ma rog sti tu...un design mai violent poate...pe aceeasi idee , adica simplu dar sa aduca putin vorba de trupa...you know...
-nu merge pe 800x600...putine lume o foloseste ...stiu...dar ai fi putut foarte usor sa adaptezi si pentru 800x600 iar daca nu ai facut-o desi solutii erau...asta e grav
-banner-ul ocupa prea mult din site si apare prea des...ai doua solutii: ori pe prima pagina il scoti in evidenta iar pe celelalte il "ascunzi" incearca cu filter:gray...sa vezi cum se vede...ori foloseste nitel php si mai schimba banner-ul din cand in cand...
-pozele introduse pe site sunt aranjate haotic...rupte din site...incearca sa le adaugi un border prin intermediul css-ului sau un background-color si apoi un margin...de asemenea ar trebui o alta pozitionare...ochiul fuge de la stanga la dreapta...nu de la dreapta la stanga...

Cam atat...site-ul nu poate fi catalogat ca un site excelent dar este un pas bine facut...un site simplu care poate sa-si indeplineasca scopul...felictitari!

kraiten
Junior Member

LOL

Mesajde kraiten » Dum Apr 24, 2005 2:59 pm

aurelian
Senior Member

Mesajde aurelian » Dum Apr 24, 2005 4:54 pm

e misto saitul, felicitari. la fel ca si siteul companiei (http://www.ultimulnivel.ro/despre/) ptr. care presupun ca lucrezi, felicitari si ptr. ala, sunt pe gustul meu.

lostone
Senior Member

Mesajde lostone » Dum Apr 24, 2005 6:52 pm

kraiten
Junior Member

Mesajde kraiten » Dum Apr 24, 2005 9:29 pm

UzZzY
Senior Member

Mesajde UzZzY » Lun Apr 25, 2005 1:57 am

Nu sunt ascunse, linkurile dau in directoare si de acolo se ia index.php :D. http://www.deftones.ro/lyrics/showlyric ... at=2003_07,
Foarte frumos :D, dai click-ul si s-a incarcat

Înapoi la “Evaluare site”