www.play-zone.ro - site nou cu jocuri

Ai realizat site-ul ? Acum află şi părerea membrilor comunităţii despre el. Încercaţi doar critica constructivă.

Moderatori: cristi, Moderatori

bamse
PHPRomania Supporter

www.play-zone.ro - site nou cu jocuri

Mesajde bamse » Sâm Noi 29, 2008 2:30 pm

Ca tot omu care isi doreste sa devina webmaster ...sau ca un freelancer plictisit sa tot lucreze pentru altii m-am chinuit o vreme si am pus-o si eu de un site care este un director de jocuri flash plus ceva stiri despre jocuri.

Adresa site-ului este

Am vazut ca mai dati sfaturi eventual sub forma de critici si sunt interesat sa aud parerea voastra.

Tin sa precizez ca eu am facut cam tot la site (am primit ceva ajutor la design). Iar despre partea de SEO aveam si eu niste idei m-am mai documentat dar chiar si asa tot as avea ceva nevoie de ajutor (daca e cineva interesat sa ma ajute contra cost pe partea asta trimiteti un mesaj).

ps: de asemenea vreau sa angajez pe cineva care sa bage continut pe site (treaba pt om la liceu sau ceva de genu care vrea sa faca un ban de acasa). Daca stiti pe careva interesat va rog sa ma anuntati.
Ultima oară modificat Sâm Noi 29, 2008 3:41 pm de către bamse, modificat de 3 ori în total.

Pirahna
Senior Member

Mesajde Pirahna » Sâm Noi 29, 2008 2:50 pm

N-a mai fost site-ul asta la evaluare ?
|

bamse
PHPRomania Supporter

Mesajde bamse » Sâm Noi 29, 2008 3:37 pm

Ma nu cred ..a fost unu cu love-zone ceva mai devreme dar eu nu am nici o legatura. Si am mai postat pe un alt forum acu ceva vreme dar acolo nu am primit nici un raspuns.

Iar despre play-zone pe acest forum am scris cand era vorba de ceva probleme cu google in cu totul alt topic si acolo nici nu cred ca am pus link.

unknown
Senior Member

Mesajde unknown » Mar Dec 02, 2008 2:58 pm

bravo domne` arata destul de bine.

ai cel putin un bug pe safari aici http://www.play-zone.ro/stiri-jocuri/ (inputul de la search box iese din pagina), iar ca sfat nu mai folosi efectele basic deja facute in ps (ma refer la logo)

bafta
a bad workman always blames his tools

bamse
PHPRomania Supporter

Mesajde bamse » Joi Dec 04, 2008 2:59 pm

Multumesc!

Esti primul care spune ceva despre site-ul meu si ma bucur ca iti place. As vrea totusi sa apara si duri sa ma critice mai mult sunt sigur ca sunt multe chestii de rectificat.

Am sa instalez safari si am sa incerc sa repar problema cu search box-ul.
Eu nu am testat site-ul decat pe IE 6 si Firefox 2

mihaitha
Senior Member

Mesajde mihaitha » Joi Dec 04, 2008 3:21 pm

Momentan se foloseste si IE7 si FF3. Ar trebui sa testezi si pe alea. Nu te panica, la prima vedere nu am observat nici o problema pe aceste browsere. Nici nu ma omor sa ti-l testez (no offence) pentru ca nu ma atrage subiectul. La prima vedere e ok, design in tema (desi poate un pic prea "colorat"), functioneaza, bravo.

P.S. daca lumea nu iti sare in cap e un motiv de bucurie, nu de suparare.

unknown
Senior Member

Mesajde unknown » Joi Dec 04, 2008 5:08 pm

a bad workman always blames his tools

mihaitha
Senior Member

Mesajde mihaitha » Vin Dec 05, 2008 9:49 am

Înapoi la “Evaluare site”