Site de anunturi!
Moderatori: cristi, Moderatori
-
Pirahna
- Senior Member
blogul lui piry este valid ...
facusem eu greseala sa incurc un tag < cu [
(adica mi-am facut eu un tag special pentru cod php , care nu functiona cum trebe , nu m-am mai uitat daca valideaza sau nu ...
)
cat despre concerte ... nu eu scriu alea acolo deci dau vina pe cel care le scrie.
dar e vorba de site-ul tau , deci poate pana la sfarsitul thread-ului il vedem valid eh ?
facusem eu greseala sa incurc un tag < cu [
(adica mi-am facut eu un tag special pentru cod php , care nu functiona cum trebe , nu m-am mai uitat daca valideaza sau nu ...
cat despre concerte ... nu eu scriu alea acolo deci dau vina pe cel care le scrie.
dar e vorba de site-ul tau , deci poate pana la sfarsitul thread-ului il vedem valid eh ?
|
- oriceon
- PHPRomania Moderator
Felicitari IceBlast, este un bun inceput..
Citeste versiunea 2.1 pe parte de securitate.. si ai sa inveti / pricepi cu timpu cam cum stau lucrurile.
Ma bucur anyway cand vad ceva constructiv facut de oameni ce`mi citesc tutorialul.
Citeste versiunea 2.1 pe parte de securitate.. si ai sa inveti / pricepi cu timpu cam cum stau lucrurile.
Ma bucur anyway cand vad ceva constructiv facut de oameni ce`mi citesc tutorialul.
.:: Develop and Fun in .Ro Style ::.
I love and i enjoy browsing web with
I love and i enjoy browsing web with
si eu ma bucur ca a iesit ceva....bun...."nebun" e facut de mine si sunt mandru
, o sa ma apuc sa ii fac pe plac si lu piri .... si inca o mica intrebare
http://www.zep.ro/?act=detalii&id=30343
cum pot scoate chestia asta..... adica daca eu acesez un id care nu exista....imi deschide totushi pagina...si nu vreau chestia asta
http://www.zep.ro/?act=detalii&id=30343
cum pot scoate chestia asta..... adica daca eu acesez un id care nu exista....imi deschide totushi pagina...si nu vreau chestia asta