http://www.deftones.ro
O incercare de-a inchega o comunitate a fanilor/admiratorilor trupei americane Deftones in Romania. Pareri, sugestii, si mai ales... critici (pertinente si argumentate).
www.deftones.ro
Moderatori: cristi, Moderatori
Cred ca e prima oara ca se intampla sa-mi dau cu parerea de bine despre un site pus la evaluare.
E valid XHTML 1.0 Strict, functionalitatea e excelenta, e simplu si la obiect.
Singura observatie e ca marimea fonturilor e specificata absolut, ceea ce e un minus pentru cei cu probleme de vedere. Dar probabil ca asta are legatura cu lipsa tabelelor
.
Felicitari!
Numa' bune.
E valid XHTML 1.0 Strict, functionalitatea e excelenta, e simplu si la obiect.
Singura observatie e ca marimea fonturilor e specificata absolut, ceea ce e un minus pentru cei cu probleme de vedere. Dar probabil ca asta are legatura cu lipsa tabelelor
Felicitari!
Numa' bune.
People ask for criticism, but they only want praise.
W. Somerset Maugham (1874 - 1965).
http://www.arond-design.ro
W. Somerset Maugham (1874 - 1965).
http://www.arond-design.ro
- lostone
- Senior Member
...hai mai baietzi, ca ma facetzi sa roshesc!
mersi de aprecieri, merg pe ideea ca ce faci din pura placere iese cel mai bine
arond: - da, ai dreptate la kestia cu fontul. eu folosesc intensiv ffox, si-acolo cum merge faza cu ctrl+/-, nu m-am mai "deranjat" sa incerc si pe IE, my bad, recunosc
pirahna: - yeap, e al meu. "...and damn proud of it"
mersi de aprecieri, merg pe ideea ca ce faci din pura placere iese cel mai bine
arond: - da, ai dreptate la kestia cu fontul. eu folosesc intensiv ffox, si-acolo cum merge faza cu ctrl+/-, nu m-am mai "deranjat" sa incerc si pe IE, my bad, recunosc
pirahna: - yeap, e al meu. "...and damn proud of it"
Madness is a gift that has been given to me...
In fine...
Puncte bune:
-valid xhtml
-valid css
-ascunzi extensia fisierului (este de bun simt , nu-l intereseaza pe utilizator ce mediu de programare ai folosit)
-simplitate
-usurinta in utilizare
-cerinte de banda minime
-culori calme
Puncte slabe:
-nu cunosc formatia dar din ce vad in banner nu cred ca culorile site-ului de potrivesc cu starea de spirit a trupei , cred ca fanii trupei ar dori ca atunci cand intra pe site sa...ma rog sti tu...un design mai violent poate...pe aceeasi idee , adica simplu dar sa aduca putin vorba de trupa...you know...
-nu merge pe 800x600...putine lume o foloseste ...stiu...dar ai fi putut foarte usor sa adaptezi si pentru 800x600 iar daca nu ai facut-o desi solutii erau...asta e grav
-banner-ul ocupa prea mult din site si apare prea des...ai doua solutii: ori pe prima pagina il scoti in evidenta iar pe celelalte il "ascunzi" incearca cu filter:gray...sa vezi cum se vede...ori foloseste nitel php si mai schimba banner-ul din cand in cand...
-pozele introduse pe site sunt aranjate haotic...rupte din site...incearca sa le adaugi un border prin intermediul css-ului sau un background-color si apoi un margin...de asemenea ar trebui o alta pozitionare...ochiul fuge de la stanga la dreapta...nu de la dreapta la stanga...
Cam atat...site-ul nu poate fi catalogat ca un site excelent dar este un pas bine facut...un site simplu care poate sa-si indeplineasca scopul...felictitari!
Puncte bune:
-valid xhtml
-valid css
-ascunzi extensia fisierului (este de bun simt , nu-l intereseaza pe utilizator ce mediu de programare ai folosit)
-simplitate
-usurinta in utilizare
-cerinte de banda minime
-culori calme
Puncte slabe:
-nu cunosc formatia dar din ce vad in banner nu cred ca culorile site-ului de potrivesc cu starea de spirit a trupei , cred ca fanii trupei ar dori ca atunci cand intra pe site sa...ma rog sti tu...un design mai violent poate...pe aceeasi idee , adica simplu dar sa aduca putin vorba de trupa...you know...
-nu merge pe 800x600...putine lume o foloseste ...stiu...dar ai fi putut foarte usor sa adaptezi si pentru 800x600 iar daca nu ai facut-o desi solutii erau...asta e grav
-banner-ul ocupa prea mult din site si apare prea des...ai doua solutii: ori pe prima pagina il scoti in evidenta iar pe celelalte il "ascunzi" incearca cu filter:gray...sa vezi cum se vede...ori foloseste nitel php si mai schimba banner-ul din cand in cand...
-pozele introduse pe site sunt aranjate haotic...rupte din site...incearca sa le adaugi un border prin intermediul css-ului sau un background-color si apoi un margin...de asemenea ar trebui o alta pozitionare...ochiul fuge de la stanga la dreapta...nu de la dreapta la stanga...
Cam atat...site-ul nu poate fi catalogat ca un site excelent dar este un pas bine facut...un site simplu care poate sa-si indeplineasca scopul...felictitari!
-
aurelian
- Senior Member
e misto saitul, felicitari. la fel ca si siteul companiei (http://www.ultimulnivel.ro/despre/) ptr. care presupun ca lucrezi, felicitari si ptr. ala, sunt pe gustul meu.
- UzZzY
- Senior Member
Nu sunt ascunse, linkurile dau in directoare si de acolo se ia index.php
. http://www.deftones.ro/lyrics/showlyric ... at=2003_07,
Foarte frumos
, dai click-ul si s-a incarcat
Foarte frumos