va rog ajutati-ma!

Întrebări legate de conectarea la baze de date MySQL prin intermediul PHP

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

paulionut
New Member

va rog ajutati-ma!

Mesajde paulionut » Dum Iun 09, 2013 12:49 pm

Buna ziua. Imi cer scuze daca deschid acest topic si mai este unul :( dar am o mare problema. Am o firma de dezmembrari si mi-a facut cineva un program de stic cu ajutorul programului XAMPP. Totul a fost ok. Imi aratau tabel mcu piese.. cautare de piese... dupa modrl. Si pret... dar acuma mi-am reinstal windosul si mi l-am pus eu programul dar inainte mi-a facut un backup la fisiere. Si mi-a zis ca la o instalare noua sa copiez fisierele htdocs salvate peste celelalte ale programului. Asa am favut dar oare mai trebuie sa fac ceva din phpmyadmin sau de undeva ca acuma intru in program dar nu imi apare nici o piesa, nici o intrare nici o iesire.. va rog sa ma ajutati am mare nevoie de programul asta..
Multumesc anticipat.

Birkoff
Senior Member

Re: va rog ajutati-ma!

Mesajde Birkoff » Dum Iun 09, 2013 4:12 pm

pe langa fisierele php trebuie sa refaci si baza de date sql care aia e in alta locatie...
daca nu vezi baza de date in phpmyadmin atunci nu o ai, trebuie sa o iei din backupul vechi (daca il ai) si sa o pui pe serverul nou.

Ce tip de server ai si care e locatia catre fisierele serverului?
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

paulionut
New Member

Mesajde paulionut » Lun Iun 10, 2013 2:27 pm

Am facut o baza de date inapoi da cum incarc fisierel vechi care le am?
Locatia e in c:/xampp/htdocs.
nu gasesc nici un fisier sql sa incarc baza de date :(..

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Lun Iun 10, 2013 2:40 pm

daca nu ai facut un backup inainte la baza de date nu ai nici un fisier sql :)

Daca mai ai insa xampp-ul vechi, mai ai o sansa sa le recuperezi, fisierele ce tin de baza de date ar trebui sa le gasesti in
D:\xampp\mysql\data\
nu copia tot ce e acolo, copiaza doar fisierele ce tin de baza ta de date si punele in noul xampp apoi intra in phpmyadmin vezi daca apar.
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

ThePhantom
Average Member

Mesajde ThePhantom » Lun Iun 10, 2013 2:45 pm

Dupa cum ti-a spus Birkoff acolo sunt stocate .frm-urile la data de baze. daca le ai pe acelea din vechiul xampp le poti baga in noul xampp si o sa mearga ca nou fara nici o problema daca nu le ai pe acelea.. atunci ai pierdut toate datele.... next time incearca sa tii un backup pentru o firma.. care are mare nevoie de acele lucruri .. nu prea sunteti la curent cu tehnologia... la mine pe aici tineau un backup dar tinand cont ca il cunosc pe Birkoff au inceput sa umble cu backup la backup la backup ;) de se mai intampla sa pierzi originalul + backup-ul ( stiu personal ce inseamna asta, doar am sters toate site-urile de pe serverul firmei intr-o noapte si a doua zi trebuiau sa fie up :-)))

Înapoi la “MySQL”