Incerc sa ma conectez la o baza de date mysql remote si am probleme.
Eu ii specific un IP, user si parola, toate sunt corecte dar cand testez nu se conecteaza.
Problema e ca pe pagina php arata ca userul incearca sa se conecteze la alt IP decat cel care il setez eu in codul sursa.
Exemplu: eu ii setez un ip cu .127 la sfarsit si pe site imi arata ca nu se poate conecta la acelasi ip cu .100 la sfarsit. Nu inteleg de ce nu-l ia pe cel cu 127 de la sfarsit. Acela e setat in cod.
Care ar fi problema? Eu nu reusesc sa ii dau de capat si e prima oara cand patesc asa ceva.
Probleme conectare
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
- Birkoff
- Senior Member
Re: Probleme conectare
trebuie sa vorbesti cu hostul respectiv sa iti dea exact numele serverului (sau ip-ul) de mysql.
La hosturi serverele de mysql poti fi diferite si sa aiba fiecare ip-uri interne diferite astfel ca trebuie sa stii exact la care trebuie sa te conectez.
In general iti scrie in cpanel detaliile de conectare .
incearca cea mai comuna abordare
mysql_connect('localhost', 'user', 'parola');
sau in loc de localhost pui numele domeniului 'mysql.domeniu.ro' sau doar 'domeniu.ro')
Cel mai sugur intrebi hostul.
Atentie, majoritatea hosturilor blocheaza accesul la mysql din afara, astfel ca daca tu vrei sa te conectezi de pe calculatorul de acasa pe serverul lor mysql nu vei reusi, trebuie sa le trimiti lor ip-ul tau ca sa te lase sa te conectezi doar de pe acel ip.
La hosturi serverele de mysql poti fi diferite si sa aiba fiecare ip-uri interne diferite astfel ca trebuie sa stii exact la care trebuie sa te conectez.
In general iti scrie in cpanel detaliile de conectare .
incearca cea mai comuna abordare
mysql_connect('localhost', 'user', 'parola');
sau in loc de localhost pui numele domeniului 'mysql.domeniu.ro' sau doar 'domeniu.ro')
Cel mai sugur intrebi hostul.
Atentie, majoritatea hosturilor blocheaza accesul la mysql din afara, astfel ca daca tu vrei sa te conectezi de pe calculatorul de acasa pe serverul lor mysql nu vei reusi, trebuie sa le trimiti lor ip-ul tau ca sa te lase sa te conectezi doar de pe acel ip.
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
Eu incerc sa ma conectez la baza de date cu un server de counter-strike
sa salvez totul in baza de date.
Am zis ca poate e de la serverul de counter-strike si am incercat pe web, dar nici acolo nu merge sa ma conectez.
Am vorbit cu ei si ei zic ca nu e problema de la ei. Exact ala e IP.. etc.
Am zis ca poate e de la serverul de counter-strike si am incercat pe web, dar nici acolo nu merge sa ma conectez.
Am vorbit cu ei si ei zic ca nu e problema de la ei. Exact ala e IP.. etc.
- Birkoff
- Senior Member
care e exact mesajul de eroare?
te conectezi de pe acelasi server sau de pe alt server/calculator separat? daca e separat, esti sigur ca acel server de cs permite conectari externe sau doar de la ei de pe local?
te conectezi de pe acelasi server sau de pe alt server/calculator separat? daca e separat, esti sigur ca acel server de cs permite conectari externe sau doar de la ei de pe local?
1) )
2)
3) (open source)
2)
3) (open source)
E pe acelasi server din ce am inteles.