problema string
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
problema string
Cind doresti sa intorci o valoare dintr-o baza de date intr-un cimp de tip <input> si valoare este de tip string de exemplu "ana are bretele" nu va recunoaste decit "ana" restul sirului este ignorat. Nu am cautat o solutie la aceasta problema dar sigur exista

$e="<FORM action=formtabclona1.php method=POST target=dreapta>
<TABLE border=0 >
<TR><INPUT TYPE=HIDDEN name=a1 value=".$row[11].">
<TD>Denumirea obiectivului industrial
<td><INPUT TYPE=TEXT value=".$row[1]." name=a2 align=middle><br></TD></TR>
<TR><TD>Adresa completa a obiectivului <br>industrial<br></td>
<td><textarea TYPE='TEXT' name='a13' align='middle' ROWS=2 COLS=15>".$row[2]."</TEXTAREA></td></TR>
<TR><TD>Data eliberarii autorizatiei de <br>securitate industriala<br></TD>
<td><INPUT TYPE=TEXT value=".$data." name=a3 align=middle size=10 maxlength=10><br></TD></TR>
<TR><td>Seria si Nr.</TD>
<TD><INPUT TYPE=TEXT value=".$row[4]." name=a4 align=middle SIZE=3>
<INPUT TYPE=TEXT value=".$row[5]." name=a5 align=middle SIZE=13><br></TD></TR>
<TR><TD>Perioada de valabilitate<br></TD>
<TD><INPUT TYPE=TEXT value=".$row[6]." name=a6 align=middle><br></TD></TR>
<TR><TD>Data retragerii<br></TD>
<TD><INPUT TYPE=TEXT value=".$data_retra." name=a7 align=middle size=10 maxlength=10><br></TD></TR>
<TR><TD>Motivul retragerii<br></TD>
<TD><textarea TYPE='TEXT' name='a8' align='middle' ROWS=1 COLS=15 scrolling=off>".$row[8]."</TEXTAREA><br></TD></TR>
<TR><TD>Observatii<br></TD>
<TD><textarea TYPE='TEXT' name='a9' align='middle' ROWS=1 COLS=15>".$row[9]."</TEXTAREA><br></TD></TR>
<tr><td><INPUT TYPE=SUBMIT value=Modificare></td></tr>
</TABLE>
</FORM>";
unde variabila $row este obtinuta dintr-o interogare sql
<TABLE border=0 >
<TR><INPUT TYPE=HIDDEN name=a1 value=".$row[11].">
<TD>Denumirea obiectivului industrial
<td><INPUT TYPE=TEXT value=".$row[1]." name=a2 align=middle><br></TD></TR>
<TR><TD>Adresa completa a obiectivului <br>industrial<br></td>
<td><textarea TYPE='TEXT' name='a13' align='middle' ROWS=2 COLS=15>".$row[2]."</TEXTAREA></td></TR>
<TR><TD>Data eliberarii autorizatiei de <br>securitate industriala<br></TD>
<td><INPUT TYPE=TEXT value=".$data." name=a3 align=middle size=10 maxlength=10><br></TD></TR>
<TR><td>Seria si Nr.</TD>
<TD><INPUT TYPE=TEXT value=".$row[4]." name=a4 align=middle SIZE=3>
<INPUT TYPE=TEXT value=".$row[5]." name=a5 align=middle SIZE=13><br></TD></TR>
<TR><TD>Perioada de valabilitate<br></TD>
<TD><INPUT TYPE=TEXT value=".$row[6]." name=a6 align=middle><br></TD></TR>
<TR><TD>Data retragerii<br></TD>
<TD><INPUT TYPE=TEXT value=".$data_retra." name=a7 align=middle size=10 maxlength=10><br></TD></TR>
<TR><TD>Motivul retragerii<br></TD>
<TD><textarea TYPE='TEXT' name='a8' align='middle' ROWS=1 COLS=15 scrolling=off>".$row[8]."</TEXTAREA><br></TD></TR>
<TR><TD>Observatii<br></TD>
<TD><textarea TYPE='TEXT' name='a9' align='middle' ROWS=1 COLS=15>".$row[9]."</TEXTAREA><br></TD></TR>
<tr><td><INPUT TYPE=SUBMIT value=Modificare></td></tr>
</TABLE>
</FORM>";
unde variabila $row este obtinuta dintr-o interogare sql
- Dan Alexandru
- PHPRomania Moderator
Salut,
Sigur merge daca pui
<INPUT TYPE=HIDDEN name=a1 value=\"".$row[11]."\"> ...
la ce ai facut tu pentru ca atunci cand dai echo $e pe pagina html o sa-ti apara daca dai view source ceva de genul:
<input type="hidden" name=a1 value=ana ara mere> si ia valoarea ana pe cand daca faci cu ghilimele imbricate iti ia value="ana are mere" care iti afiseaza exact ce ai tu nevoie.
Acum cred ca merge.
Succes,
Alex.
Sigur merge daca pui
<INPUT TYPE=HIDDEN name=a1 value=\"".$row[11]."\"> ...
la ce ai facut tu pentru ca atunci cand dai echo $e pe pagina html o sa-ti apara daca dai view source ceva de genul:
<input type="hidden" name=a1 value=ana ara mere> si ia valoarea ana pe cand daca faci cu ghilimele imbricate iti ia value="ana are mere" care iti afiseaza exact ce ai tu nevoie.
Acum cred ca merge.
Succes,
Alex.
merci
da ai dreptate si functioneaza, merci mult.
Ar mai fi o problema, e adevarat ca nu prea am stat sa studiez aspectul cam in ce limbaj se poate proiecta un site care sa aiba o sectiune on-line gen licitatie sau chat (in php se poate?).
Cam cum pot scapa de cadrul din tagul inframe?
Cindva se discuta ce ar mai trebui la acest site. Eu cred ca o sectiune in care sa fie postate proiecte la care sa se poata licita.
Multumesc mult pentru atentia pe care o acorzi celor care cer ajutor.
Ar mai fi o problema, e adevarat ca nu prea am stat sa studiez aspectul cam in ce limbaj se poate proiecta un site care sa aiba o sectiune on-line gen licitatie sau chat (in php se poate?).
Cam cum pot scapa de cadrul din tagul inframe?
Cindva se discuta ce ar mai trebui la acest site. Eu cred ca o sectiune in care sa fie postate proiecte la care sa se poata licita.
Multumesc mult pentru atentia pe care o acorzi celor care cer ajutor.
Uite asha
Pt chat foloseshte java.. exista si posibilitatea de a folosi php pt chat..insa metoda e mult prea primitiva si plina de buguri 
no1skid