Magazin virtual
Moderatori: vectorialpx, Moderatori
- vectorialpx
- Senior Member
Ms de info.
Si ca sa nu deschid un subiect nou o sa va mai cer aici o parere. Pt. o solutie simpla de ecommerce ar trebui sa ma orientez spre un CMS? Ati recomanda ceva?
Eu am mai realizat un mini proiect gen magazin virtual from scratch si e cam multa bataie de cap, de asta eram in dubii. Cu CMS-uri nu am mai lucrat pana acum.
Si ca sa nu deschid un subiect nou o sa va mai cer aici o parere. Pt. o solutie simpla de ecommerce ar trebui sa ma orientez spre un CMS? Ati recomanda ceva?
Eu am mai realizat un mini proiect gen magazin virtual from scratch si e cam multa bataie de cap, de asta eram in dubii. Cu CMS-uri nu am mai lucrat pana acum.
- vectorialpx
- Senior Member
Evident, depinde ce vrei sa faci.
Ceva simplu si frumos poate fi facut cu putin timp, cum este
http://www.cardavantaj.ro/simulare/
Daca vrei ceva comple poti sa optezi pentru un open-source sau chiar sa cumperi un soft, ca
Ceva simplu si frumos poate fi facut cu putin timp, cum este
http://www.cardavantaj.ro/simulare/
Daca vrei ceva comple poti sa optezi pentru un open-source sau chiar sa cumperi un soft, ca
Re: Magazin virtual
pentru PaulT:
Eu nu vad care este legatura dintre un magazin online si Declaratia 112 sau certificatul digital. Cred ca sint lucruri total diferite. Pentru un magazin online nu si nevoie de un certificat digital. Da, el este conceput special pentru semnarea de documente pentru institutii publice.
Eu nu vad care este legatura dintre un magazin online si Declaratia 112 sau certificatul digital. Cred ca sint lucruri total diferite. Pentru un magazin online nu si nevoie de un certificat digital. Da, el este conceput special pentru semnarea de documente pentru institutii publice.
- morjanmihail
- Junior Member
Re: Magazin virtual
Ca CMS iti recomand Open Cart. Sunt multe firme autorizate care vand prin intermediul acestui CMS:
-
-
-
-
-
sunnypharma[.]ro, go-shopping[.]ro, pchit[.]ro (si acestea sunt doar cateva)
-
-
-
-
-
sunnypharma[.]ro, go-shopping[.]ro, pchit[.]ro (si acestea sunt doar cateva)
Web Designer & Developer. Website-uri personale:
-
-
-
-