Redportal.ro
Vand site-ul (programare, design, baze de date) impreuna cu domeniul.
Portalul este impartit pe sectiuni. In ordine, dupa pondere in trafic, ele sunt:
1. Director web cu 7314 site-uri inscrise, locul 36 in dirpedia - principalul referer. Panou de administrare pentru aprobarea/stergerea site-urilor.
2. Vremea cu prognoza meteo pe 5 zile, harta si stiri despre vreme. Ofera si un gadget (folosit de anat.ro, de exemplu).
3. Jocuri. (aceasta sectiune nu mai este activa deoarece imi este interzis sa gazduiesc jocuri flash pe host si pe site-urile gratuite de gazduire fisiere se cere o reimprospatare periodica a contului, fapt pe care am uitat de multe ori sa-l fac. Exista insa undeva pe calculatorul meu si poate fi readaugata).
4. Stiri nationale si locale, cu preluarea primelor 500 de caractere si poze de pe site-uri de specialitate, gadget pentru afisarea lor pe alte site-uri. Sistem de comentarii si panou de administrare pentru aprobarea lor.
5. Sport cu informatii despre liga 1. Tabel clasament, rezultate meciuri, pagini dedicate fiecarei echipe cu rezultate, clasare, stiri si comentarii. Rezultatele se actualizeaza manual prin panoul de administrare sau automat de pe site-uri de live scores, insa necesita ca in prealabil sa fie adaugat in baza de date calendarul meciurilor. Ofera si gadget cu rezultatele ultimei etape.
6. Curs valutar cu actualizare automata prin cron job, grafice, istoric incepand cu denominarea din 2005, convertor valutar si gadget pentru afisarea curslului in forma de convertor (similar gadgetului din windows vista).
7. Indici bursieri cu un sistem similar cursului valutar.
Toate sectiunile au sitemap xml dinamic si rss.
Programarea este PHP, MySQL, jQuery ajax, html si css. Cu exceptia situatiilor in care sunt probleme cu sursa externa (gen feed pentru vreme sau pentru stiri), site-ul nu da erori. Fiecare sectiune este independenta de restul site-ului. Initial, am dorit sa creez un framework cu clase PHP, dar s-a dovedit prea laborios si am ales sa scriu functii pentru fiecare sectiune. Unele sunt comune mai multor sectiuni (de exemplu de comentarii), dar se regasesc scrise in fiecare in parte pentru a asigura independenta lor. Codul este aerisit si usor de urmarit. Toate sectiunile folosesc un template unic, usor de modificat. Designul este realizat in primul rand prin CSS.
Pretul de vanzare este media din cat ar costa construirea portalului de o firma de web design si cat ar costa construirea de un freelance.
Astept PM pentru detalii si oferte.
In ultimul an, nu am mai avut deloc timp de el, acesta este si motivul vanzarii si a reducerii de trafic. Cu un pic de SEO si promovare, poate aduce venituri substantiale.
In 2008, cand atingea 8000 de vizitatori unici pe luna, site-ul avea un alt design si layout, probabil am gresit schimbandu-l, dar il ofer si pe acela spre vanzare daca se doreste.
Vanzare site+domeniu (Redportal)
Moderatori: vectorialpx, Moderatori
-
enachetudorel
- Junior Member
Înapoi la “Vanzari/Cumparari domenii/site-uri”