Salut baieti!
Am cateva proiecte la care lucrez si am ajuns la final. Acestea reprezinta platforme de comert si acum sunt in puncul in care trebuie implementate metodele de plata iar ceea ce mie imi da batai de cap este api-ul pentru plata prin card a celor de la MobilPay.
Sunt sigur sau cel putin cred ca l-am configurat cum trebuie. Ei bine, pot efectua o plata, insa dupa efectuarea acesteia, mobilpay nu acceseaza adresa de callback.. Iar singura variabila ce mi-o returneaza in return url este orderId de tip 'get' care nu ma ajuta cu nimic.
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Cum ati trecut peste ea? Sau poate imi scapa mie ceva..
Sunt cam presat de timp si de sef si as aprecia putin ajutor din partea voastra. Mersi
LE: imi pare rau dar abia acum am realizat ca am postat unde nu trebuie.
Implementare mobilpay api card
Moderatori: cristi, Moderatori
Re: Implementare mobilpay api card
Am rezolvat, problema era de fapt de la providerul de hosting pe care efectuam testele, care are protectie impotriva botilor, prin urmare nu permitea site-ului mobilpay sa imi citeasca pagina de callback..
In contul de admin, la detaliile tranzactiei primeam statusul "confirmed" dar nu mi se citea pagina de callback.. Prin urmare primeam eroarea "IDS_Model_Purchase_Sms_Online_INVALID_RESPONSE_BODY". Ma bucur ca am reusit sa ii dau de capat si multumesc pentru sugestie pont.
Sper sa ii fie cuiva de ajutor pe viitor acest post iar daca nu, voi incerca sa ajut personal la wayn3_008@yahoo.com pentru ca stiu cat de enervanta poate fi implementarea daca nu ai mai facut-o.
In contul de admin, la detaliile tranzactiei primeam statusul "confirmed" dar nu mi se citea pagina de callback.. Prin urmare primeam eroarea "IDS_Model_Purchase_Sms_Online_INVALID_RESPONSE_BODY". Ma bucur ca am reusit sa ii dau de capat si multumesc pentru sugestie pont.
Sper sa ii fie cuiva de ajutor pe viitor acest post iar daca nu, voi incerca sa ajut personal la wayn3_008@yahoo.com pentru ca stiu cat de enervanta poate fi implementarea daca nu ai mai facut-o.