useri pe pagina
Moderator: Moderatori
1. ceva elegant si usor pt. tine ar fi sa folosesti un plugin pt. un framework JS. ex: jquery. ( asta e framework )
2. ai doua posibilitati sa faci manual :
2.1 scoti 20 de utilizatori din db, 10 intr-un div block, 10 intr-un div hidden. apoi cu jQuery faci .fadeOut() la div activ, si pui pe cel ascuns.
2.2 scoti doar 10, apoi faci cerere asincrona ( ajax ) .. asta cred ca e mai complicata pt. tine.
2. ai doua posibilitati sa faci manual :
2.1 scoti 20 de utilizatori din db, 10 intr-un div block, 10 intr-un div hidden. apoi cu jQuery faci .fadeOut() la div activ, si pui pe cel ascuns.
2.2 scoti doar 10, apoi faci cerere asincrona ( ajax ) .. asta cred ca e mai complicata pt. tine.
- marius4896
- Average Member
- marius4896
- Average Member
deci tu vrei ca userii online, sa ii pui la un loc cu ceilalti alesi de tine, si sa ii afisezi pe toti unul langa altul ?
Daca asa, fa un array cu useri selectati de tine, si inca un array cu ceilalti online, dupa care array_merge(), sa ii ai pe toti la un loc, si nu mai schimbi nimic nici in template acolo.
Sau poate nu am inteles eu ce vrei sa faci...
Daca asa, fa un array cu useri selectati de tine, si inca un array cu ceilalti online, dupa care array_merge(), sa ii ai pe toti la un loc, si nu mai schimbi nimic nici in template acolo.
Sau poate nu am inteles eu ce vrei sa faci...
si ,
Înapoi la “Librarii Javascript”