Parere despre design

Discutii despre idei - probleme legate de design, layout, scheme de culori, navigare.Adobe Photoshop,Jasc PaintShop Pro, Corel, Fireworks si alte aplicatii.

Moderator: Moderatori

icsulescu
Average Member

Parere despre design

Mesajde icsulescu » Dum Aug 04, 2013 7:08 pm

Salut.
Ma consider programator web asa ca pe partea de web design nu ma simt prea in largul meu. As vrea si eu sa aud opinia voastra despre ce am realizat la . Intreb deoarece vreau sa incep sa lucrez la o noua versiune a jocului si vreau sa stiu daca ar trebui sa incerc sa fac un alt design de la 0 sau sa il mai imbunatatesc pe acesta. De ce imbunatatiri ar avea nevoie?

ViezuREX
Senior Member

Re: Parere despre design

Mesajde ViezuREX » Mar Aug 06, 2013 11:28 am

E destul de simplist si Windows-like design-ul. Eu as alinia altfel label-urile si campurile din formuri.

In rest ... e curat si placut.

P.S. Si data as formata-o in DD-MMM-YYYY ca sa fie inteligibila sipentru cei mai putin obisnuiti cu formatul standard de data.

moof2010
Average Member

Mesajde moof2010 » Sâm Aug 17, 2013 11:07 pm

Imi place, am inteles ce vrei de la site in primele 30 seunde si asta e foarte bine... mai poti stiliza putin, vezi librarii jquery pentru interactiunea utilizator-site, poti detecta ip si sa setezi limba in functie de locatie, si poate cateva colturi rotunjite??? am vazut ca se poarta mai nou.

oricum +1 de la mine

fabby
Senior Member

Mesajde fabby » Vin Oct 11, 2013 1:58 pm

mie sincer nu-mi place deloc.
poti sa te inspiri si din themeforst.net pentru elemente de design pt site. umbre, imagini, spatieri, etc.
ca design, da impresia unui site facut acum 6-8 ani
Today is a good day for... php
www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite

cristirg
PHPRomania Supporter

Mesajde cristirg » Joi Ian 07, 2016 1:05 am

nu prea e atragator sit-ul...
I Will Give You 20 Web Development Courses High Quality:

Înapoi la “Design”