Salut.
Ma consider programator web asa ca pe partea de web design nu ma simt prea in largul meu. As vrea si eu sa aud opinia voastra despre ce am realizat la . Intreb deoarece vreau sa incep sa lucrez la o noua versiune a jocului si vreau sa stiu daca ar trebui sa incerc sa fac un alt design de la 0 sau sa il mai imbunatatesc pe acesta. De ce imbunatatiri ar avea nevoie?
Parere despre design
Moderator: Moderatori
Re: Parere despre design
E destul de simplist si Windows-like design-ul. Eu as alinia altfel label-urile si campurile din formuri.
In rest ... e curat si placut.
P.S. Si data as formata-o in DD-MMM-YYYY ca sa fie inteligibila sipentru cei mai putin obisnuiti cu formatul standard de data.
In rest ... e curat si placut.
P.S. Si data as formata-o in DD-MMM-YYYY ca sa fie inteligibila sipentru cei mai putin obisnuiti cu formatul standard de data.
Imi place, am inteles ce vrei de la site in primele 30 seunde si asta e foarte bine... mai poti stiliza putin, vezi librarii jquery pentru interactiunea utilizator-site, poti detecta ip si sa setezi limba in functie de locatie, si poate cateva colturi rotunjite??? am vazut ca se poarta mai nou.
oricum +1 de la mine
oricum +1 de la mine
- fabby
- Senior Member
mie sincer nu-mi place deloc.
poti sa te inspiri si din themeforst.net pentru elemente de design pt site. umbre, imagini, spatieri, etc.
ca design, da impresia unui site facut acum 6-8 ani
poti sa te inspiri si din themeforst.net pentru elemente de design pt site. umbre, imagini, spatieri, etc.
ca design, da impresia unui site facut acum 6-8 ani
Today is a good day for... php
www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite
www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite
nu prea e atragator sit-ul...
I Will Give You 20 Web Development Courses High Quality: