bizarerie

Discutii si ultimele stiri despre Google, PageRank, Indexare, AdWords, AdSense, GoogleBot, Blogger, Picasa, Google Sitemap, Gmail, Google+, Analytics, Product Search, Webmaster Tools

Moderator: Moderatori

cetatean
PHPRomania Supporter

bizarerie

Mesajde cetatean » Joi Sep 07, 2006 9:50 am

Google Webmaster Tools (diagnostic --> Web crawl)

ma atentioneaza ca nu a gasit 7 pagini care de fapt NU au existat niciodata. (?!)

in alta ordine de idei nu stiu ce greseala am facut pentru ca imi apare prima pagina de doua ori. ex:
www.xxxxxxxx.com si www.xxxxxxxx.com/index care este acelasi lucru. 'nainte vreme (inainte de a crea sitemap-ul) nu se intimpla treaba asta.

intrebarea mea ar fi (asta in cazul in care nu este normal si sint eu cel care a facut greseli) cum as putea remedia acest lucru?

multumesc

Mascka
Senior Member

Mesajde Mascka » Joi Sep 07, 2006 9:57 am

stai linistit.. e doar vina ta.. undeva in site ai link catre domeniu_tau.com/index.php .. deaia a gasit site map-up acest link.. si in definitiv... care e problema???
or

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Joi Sep 07, 2006 10:15 am

1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Înapoi la “Google”