trimitere cerere adsense

Discutii si ultimele stiri despre Google, PageRank, Indexare, AdWords, AdSense, GoogleBot, Blogger, Picasa, Google Sitemap, Gmail, Google+, Analytics, Product Search, Webmaster Tools

Moderator: Moderatori

inginerul
Average Member

trimitere cerere adsense

Mesajde inginerul » Vin Aug 09, 2013 7:35 pm

Salut. Situatia sta in felul urmator:
Anul trecut am hostat un site si am vrut sa pun reclame adsense pe el. Am trimis cererea si in doua zile mi-a trimis email cum ca a fost respinsa pentru continut insuficient. Nu asta e problema. Problema este ca anul asta am mai hostat un site si nu gasesc pe nicaieri un formular sa trimit o alta cerere adsense insa pentru site-ul asta nou. Daca ma conectez la contul adsense imi zice ca cererea pt site-ul vechi e inca in examinare. Site-ul sa dus dracu l-am sters intre timp insa nu stiu cum sa anulez cererea aia si sa trimit o alta pentru site-ul asta nou. Ori nu s-au gandit la chestia asta ori exista o solutie pe undeva ascunsa bine. Imi facusem alt cont google ca sa pot trimite o alta cerere, insa nici asa nu a mers, nu mai stiu exact de ce. Mi se pare ca au zis ca sunt in legatura conturile si ca deja este o cerere adsense pentru primul, sau ceva de genul. :x
Stie careva cum sa fac?

Birkoff
Senior Member

Re: trimitere cerere adsense

Mesajde Birkoff » Joi Sep 19, 2013 10:50 pm

aceeasi problema o am si eu, solutia gasita de mine a fost sa fac alt cont pe google si pe el sa pun noul site.
E destul de naspa daca pe un cont ai mai multe site-uri si iti blocheaza adsense, nu mai poti folosi pe nici un site.
Solutia recomandata e contul si site-ul, asa daca iti blocheaza macar blocheaza doar 1 site nu toate.
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

inginerul
Average Member

Re: trimitere cerere adsense

Mesajde inginerul » Dum Sep 22, 2013 12:54 pm

Nu merge nici asa. Zice ca adresa siteului este asociata unui alt cont google. Cand a trebuit sa introduc numele asociat contului bancar am introdus acelasi nume ca si in primul cont google. Aici o fi gasit asemanarea? Desi nu e normal, e problema mea daca vreau sa asociez aceluiasi tip contul adsense. Ma dispera chestia asta. Ori sunt idioti ori hoti ca nu vor sa se inmulteasca cei ce folosesc adsense-ul. Daca traduc tot site-ul in engleza si il pun pe alt domeniu crezi ca va functiona?

Înapoi la “Google”