in ultima vreme motorul de cautare google a fost imbunatatit cu chestii noi, pe langa cautare preferentiala (bazata pe istoricul userului) si altele...
eu de o perioada nu mai sunt multumit de rezultatele lui google, ca sa caut ceva trebuie sa sterg cache-ul, sa fiu sigur ca nu am nici o setare memorata de google si abia atunci gasesc ceea ce caut... altfel daca ii dau sa caute o pagina chiar si in engleza, el imi returneaza tot domenii si pagini in romana si nu tine cont de setarile date...
sau daca vreau sa folosesc google.com ma redirecteaza automat catre .ro...
e doar parerea mea sau e o parere generala?
despre ultimele noutati de la google
Moderator: Moderatori
- Birkoff
- Senior Member
despre ultimele noutati de la google
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
-
Pirahna
- Senior Member
Google nu mai e relevant de cativa ani in caz ca n-ai observat.
Motivul ? Toti oamenii care isi "urca" site-urile pe google.
Cauti masini second-hand ? Site-ul cel mai relevant nu o sa apara primul, o sa apara primul ala optimizat mai bine.
Yahoo! Search obtine rezultate mult mai bune (desi programatorii nu-l folosesc ca nu le apar lor site-urile in primele rezultate, pentru ca evident nu si-au optimizat site-urile destul de bine incat si Yahoo! sa considere ca sunt demni de primele locuri).
Microsoft Live Search cred ca are algoritmul nou in beta, care promite sa fie mult mai bun, deci uita-te dupa el.
Motivul ? Toti oamenii care isi "urca" site-urile pe google.
Cauti masini second-hand ? Site-ul cel mai relevant nu o sa apara primul, o sa apara primul ala optimizat mai bine.
Yahoo! Search obtine rezultate mult mai bune (desi programatorii nu-l folosesc ca nu le apar lor site-urile in primele rezultate, pentru ca evident nu si-au optimizat site-urile destul de bine incat si Yahoo! sa considere ca sunt demni de primele locuri).
Microsoft Live Search cred ca are algoritmul nou in beta, care promite sa fie mult mai bun, deci uita-te dupa el.
|
- fabby
- Senior Member
Today is a good day for... php
www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite
www.anunturi-utile.ro - anunturi gratuite