Salutare! Am realizat un site in php cu css.Cand am ajuns la faza cu optimizarea am scris in metatagul keyword, cuvintele cheie ce reprezentau site'ul .Dupa inscrierea site'ului in google webmaster mi-au aparut cu totul alte cuvinte cheie decat cele scrise de mine in metatagul keyword. Un sfat cu ce-ar trebui sa fac sa-mi apara cuvintele dorite,v-as ruga.
Multumesc mult!
Problema indexare google
Moderator: Moderatori
- Birkoff
- Senior Member
google ignora cuvintele scrise in meta keywords si se ia dupa densitatea cuvintelor gasite in pagina respectiva si tagurile atribuite acelor cuvinte.
deci tot ce trebuie sa faci e ca acele cuvinte cheie sa apara in textul din pagina cu o densitate de 3-5% si incadrate de taguri ca h1, h2, strong, em, title etc
deci tot ce trebuie sa faci e ca acele cuvinte cheie sa apara in textul din pagina cu o densitate de 3-5% si incadrate de taguri ca h1, h2, strong, em, title etc
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
- Skinnerul
- PHPRomania Supporter
salut utilizator si scuze Birkoff ca ma bag peste tine, dar tagurile h1, h2 si h3 nu mai sunt importante pentru Google, doar pentru utilizatori.
Ca sa iti optimizezi site-ul pune prima data <title> dupa Descriere si dupa Keywords (desi keywords e luat in considerare doar de Yahoo)
Dupa astea sa nu-ti lipseasca h1 si h2 pe prima pagina. (Sunt tot importante pentru Google) dar mai nou, Google alege cuvintele din descriere, acelea ce ii se par lui ca sunt importante. Nu repeta prea multe cuvinte cheie.
Totusi, pentru intrebari, ma poti intreba aici si iti rapsund cand mai am timp.
Ca sa iti optimizezi site-ul pune prima data <title> dupa Descriere si dupa Keywords (desi keywords e luat in considerare doar de Yahoo)
Dupa astea sa nu-ti lipseasca h1 si h2 pe prima pagina. (Sunt tot importante pentru Google) dar mai nou, Google alege cuvintele din descriere, acelea ce ii se par lui ca sunt importante. Nu repeta prea multe cuvinte cheie.
Totusi, pentru intrebari, ma poti intreba aici si iti rapsund cand mai am timp.
- Birkoff
- Senior Member
daca google detecteaza ca un text este intr-un stil care are aceeasi culoare ca si fundalul considera asta ca fiind black seo si penalizeaza site-ul.. deci mai bine nu mai pune decat sa il pui cu aceeasi culoare... (poti sa il pui intr-un div hidden in schimb dar si asta ii scade relevanta)
1) )
2)
3) (open source)
2)
3) (open source)
Înapoi la “Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)”