Ce mai trebuie sa fac?

Ai nevoie de ajutor cu optimizarea pentru motoarele de cautare. Discuta despre cuvinte cheie, titluri, meta-uri, taguri alt sau orice este relevant in motoarele de cautare.

Moderator: Moderatori

rzv
Average Member

Ce mai trebuie sa fac?

Mesajde rzv » Joi Ian 17, 2008 9:30 pm

Salut,
am lansat 2 site-uri cu mai mult timp in urma si de atunci incerc sa imbunatatesc situatia acestora in motoarele de cautare. Spre surprinderea mea, din pacate, vad site-uri care desi sunt chiar ridicole, apar inaintea site-urilor mele. Am adaugat meta, am incercat sa repet cuvintele cheie, etc. si totusi nu se observa efecte. Care este problema? din ce cauza nu apar site-urile printre primele?

Va rog sa imi spuneti ce este gresit, ce trebuie schimbat, ce trebuie imbunatatit, deoarece experienta voastra o depaseste cu mult pe a mea :).

Site-ul care ma intereseaza cel mai mult este (este in germana, dar sper sa va descurcati). Am instalat si bbclone astfel puteti vedea rezultate la .

Daca dati un search pe google dupa "Rolf Torring" sau "Torring", "Abenteuer literatur" ar trebui sa apara pe primele pagini (Rolf Torring este numele romanului, Abenteuer este aventura - adica tema cartilor). Pe aceste sintagme am incercat sa il optimizez astfel incat sa apara cat mai sus (mai ales ca acesta e site-ul ofocial) si totusi apare intr-o zona obscura, pe a n-a pagina.

Al doilea site este
Nici aici situatia nu e deloc roz. Si aici am incercat aceleasi metode, dar tot fara prea mult succes.

Va rog sa ma ajutati cu sugestiile voastre, deoarece chiar am nevoie de asa ceva.

Va multumesc anticipat,
Razvan

mihaitha
Senior Member

Mesajde mihaitha » Vin Ian 18, 2008 11:26 am

rzv
Average Member

Mesajde rzv » Vin Ian 18, 2008 7:44 pm

Înapoi la “Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)”