UPLOAD txt in MySQL

Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

nflucian
Junior Member

UPLOAD txt in MySQL

Mesajde nflucian » Vin Mai 16, 2003 9:28 pm

Am un fisier txt pe care vreau sa-l introduc intr-o daza de date mysql, ceva de genul upload (cum as introduce o imagine, cred :oops:) si dupa aia vreau sa afisez continutul fisierulu, dar problema cea mai mare e ca vreau sa pastreze aliniatul si aranjarea in pagina :)
Campul in care introduc fisierul ce tipul trebuie sa fie: Blob sau Text :roll:

MasterPhoton
Senior Member

Mesajde MasterPhoton » Lun Mai 19, 2003 5:28 pm

cel mai bine ar fi sa uploadezi fisierul pe server, si sa inregistrezi doar numele in baza de date...

Constantin
PHPRomania Coder Professional

Mesajde Constantin » Lun Mai 19, 2003 11:02 pm

Dan Alexandru
PHPRomania Moderator

Mesajde Dan Alexandru » Mar Mai 20, 2003 12:21 am

Ultima oară modificat Mie Mai 28, 2003 11:52 am de către Dan Alexandru, modificat de 3 ori în total.

nflucian
Junior Member

EROARE

Mesajde nflucian » Mie Mai 28, 2003 10:47 am

Introduc un fisier txt ce cuprinde;

dcracanatu@email.ro
http://barbulautaru.tripod.com

PT OFERTA ACTUALIZATA CERETI LISTA LA ADRESA DE E-MAIL: costi@operamail.com
tel: 0722412590 (COSTI)

MUZICA DE TOATE GENURILE (DANCE, TRANCE, HOUSE, POPULARA, SLOW, LATINO, LAUTAREASCA, etc, etc).
CALITATEA SUNETULUI ESTE FOARTE BUNA, TOATA MUZICA FIIND TRASA DIGITAL DE PE CDURI AUDIO!!!!
Lista cu muzica contine urmatoarele: Albume romanesti, Compilatii romanesti, Albume straine, Selectii straine, Soundtrack-uri, Achizitii importante!!! P
retul pentru un cd (audio/mp3) este de numai 30000 lei inclusiv Garantie. Cdurile sunt de firma in plic de hartie!!!!!!! Daca doriti sa fie in carcasa mai trebuie sa platiti 8000 lei pt carcasa!!!!

Si la vizualizare imi da :roll:

dcracanatu@email.ro http://barbulautaru.tripod.com PT&OFERTA&ACTUALIZATA&CERETI&LISTA&LA&ADRESA&DE&E-MAIL:&costi@operamail.com tel:&0722412590&(COSTI) MUZICA&DE&TOATE&GENURILE&(DANCE,&TRANCE,&HOUSE,&POPULARA,&SLOW,&LATINO,&LAUTAREASCA,&etc,&etc). CALITATEA&SUNETULUI&ESTE&FOARTE&BUNA,&TOATA&MUZICA&FIIND&TRASA&DIGITAL&DE&PE&CDURI&AUDIO!!!!& Lista&cu&muzica&contine&urmatoarele:&Albume&romanesti,&Compilatii&romanesti,&Albume&straine,&Selectii&straine,&Soundtrack-uri,&Achizitii&importante!!!&P retul&pentru&un&cd&(audio/mp3)&este&de&numai&30000&lei&inclusiv&Garantie.&Cdurile&sunt&de&firma&in&plic&de&hartie!!!!!!!&Daca&doriti&sa&fie&in&carcasa&mai&trebuie&sa&platiti&8000&lei&pt&carcasa!!!!

Eu vreau sa-mi afiseze tot textul pe care l-am pus in baza de date

Dan Alexandru
PHPRomania Moderator

modificare

Mesajde Dan Alexandru » Mie Mai 28, 2003 12:17 pm

a aparut gresit datorita editorului.
in fisierul ex1.php
if($c == " ") $c = ' '; ca sa-ti afiseze spatiu.(mai trebuie un '  ' inainte de apostrof.)
si mai sus la if($c == " ") $c='
'
trebuie if($c == " ") $c='<br>';
Mai sunt si alte cazuri care trebuiesc prevazute eu am facut demonstrativ.
Succes!

Înapoi la “Cod PHP”