Intrebare ???

Ai o întrebare legată de PHP? Incercăm să îi găsim soluţie. Sau poate doar vrei să publici un cod interesant.

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

lucky
PHPRomania Supporter

Intrebare ???

Mesajde lucky » Joi Apr 15, 2004 12:36 pm

Stie cineva un script PHP care sa trimita un mail la o adresa specificata, cu o zi sau doua inainte de ziua de nastere a unui user inregistrat intr-o baza de date ???

icsfails
PHPRomania Moderator

Mesajde icsfails » Joi Apr 15, 2004 10:00 pm

Incearca

lucky
PHPRomania Supporter

Mesajde lucky » Vin Apr 16, 2004 9:20 am

Multumesc mult de tot ... da' cand ajung la partea de vizualizare si/sau download ... NU mai merge :(
Deci nu pot sa folosesc nik de acolo :(

Utopia
PHPRomania Supporter

Mesajde Utopia » Lun Apr 19, 2004 1:55 pm

Pace si prosperitate!

Emil
PHPRomania Coder Professional

Mesajde Emil » Mar Apr 20, 2004 7:13 am

o idee ar fi sa foloseasca care e cam pe orice platforma *NIX sau , dar daca nu ai acces shell .. nu prea vad ce poti face ...
daca nu ai acces shell ai putea face pe acel server doar scriptul cu toti pasii (verificare date nastere & send mail ) pe serverul tau , pe alt server (rogi un prieten or something ) sa puna in cron un job sa faca un request ( cu de exemplu ) la scriptul de pe pagina ta .

ideea simplificata
[server strain] ->CRON - [orarul stabilit] - >[comanda shell] "lynx http://adresa.com/birthdays.php"

It's time for me to find a new hobby. Preferably one that doesn't involve angle brackets. Or computers. Or electricity.

Înapoi la “Cod PHP”