RewriteRule
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
- Birkoff
- Senior Member
Re: RewriteRule
Trebuie sa iei toate variatiile de la cea mai lunga la cea mai scurta si sa le treci in htaccess
RewriteRule ^search/(.*)/sort/asc$ search.php?q=$1 [NC,L]
RewriteRule ^search/(.*)/sort/$ search.php?q=$1 [NC,L]
RewriteRule ^search/(.*)/$ search.php?q=$1 [NC,L]
Daca le pui invers, va detecta prima varianta (.*)/ si va pasa totul la q=... iar tie nu iti trebuie asa...
deci trebuie sa vezi care variante pot fi si de la cea mai lunga la cea mai scurta le scrii acolo.
Nu uita de [NC,L] alfel va continua interpretarea cu restul variantelor si nu ai nevoie.
RewriteRule ^search/(.*)/sort/asc$ search.php?q=$1 [NC,L]
RewriteRule ^search/(.*)/sort/$ search.php?q=$1 [NC,L]
RewriteRule ^search/(.*)/$ search.php?q=$1 [NC,L]
Daca le pui invers, va detecta prima varianta (.*)/ si va pasa totul la q=... iar tie nu iti trebuie asa...
deci trebuie sa vezi care variante pot fi si de la cea mai lunga la cea mai scurta le scrii acolo.
Nu uita de [NC,L] alfel va continua interpretarea cu restul variantelor si nu ai nevoie.
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
Multumesc pentru info.
-
spooker
- PHPRomania Supporter
Ca sa nu mai deschid un subiect nou am sa postez si intrebarea mea aici.
Cum pot sa fac un redirect din htaccess de la link-ul vechi index.php?p=unu&n=mihai sa ma duca in index.php?p=unu&n=mihai_ion ?
Am tot cautat si incercat diverse chestii dar nu reusesc de niciun fel. Problema este la url-ul vechi, nu imi ia parametrii get in considerare... Ce solutie ar exista va rog?
Cum pot sa fac un redirect din htaccess de la link-ul vechi index.php?p=unu&n=mihai sa ma duca in index.php?p=unu&n=mihai_ion ?
Am tot cautat si incercat diverse chestii dar nu reusesc de niciun fel. Problema este la url-ul vechi, nu imi ia parametrii get in considerare... Ce solutie ar exista va rog?
-
spooker
- PHPRomania Supporter
Cred ca am reusit pana la urma...
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^p=unu&n=mihai$ [NC]
RewriteRule ^index.php$ http://www.site.com/index.php?p=unu&n=mihai_ion [R=301,NE,NC,L]
RewriteCond %{QUERY_STRING} ^p=unu&n=mihai$ [NC]
RewriteRule ^index.php$ http://www.site.com/index.php?p=unu&n=mihai_ion [R=301,NE,NC,L]