Cos cumparaturi in PHP
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
Birkoff multumesc pentru raspunsul prompt , dar am uitat sa scriu ca in ceea ce priveste php-ul sint varza. Azi am incercat sa fac ce ai zis dar nu am reusit, asa ca iti cer din nou ajutorul.Sa iti explic ce am facut pana acum: produsul l-am pus intr-un formular care are inca trei combobox-uri in care aleg cularea finisajul si umplutura (fiecare din acestea sint in baza de date in tabele separate si au id, denumire si pret). Dupa ce trimit formularul preiau id-ul produsului, id-ul culorii si id-ul umpluturii.Din baza de date pot sa iau tot ce imi trebuie (denumiri si preturi) si sa le pun in variabile.Pina aici ma descurc dar aici dau de greu.Nu stiu cum sa adaug in cos aceste variabile astfel incit sa am un tabel de forma:
Produs____________________________________Cant________Pret
Foaie usa (150 Lei) Alba (50 Lei) Pal (30 Lei)_______1_________230 lei
Produs____________________________________Cant________Pret
Foaie usa (150 Lei) Alba (50 Lei) Pal (30 Lei)_______1_________230 lei
-
catalin.ciobanu
- Average Member
-
catalin.ciobanu
- Average Member
- Birkoff
- Senior Member
pentru valoarea totala faci o bucla for si calculezi fiecare rezultat...
pentru buton de remove specifici la buton id-ul pe care vrei sa il scoti si apoi faci unset($_SESSION['cos'][$id_primit])
pentru buton de remove specifici la buton id-ul pe care vrei sa il scoti si apoi faci unset($_SESSION['cos'][$id_primit])
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
Am reusit cu valoarea totala dar cu butonul pentru stergere nu am reusit.
Ca sa sterg doar un anumit produs nu pot sa ma folosesc de id-ul acelui produs.Ar trebui ca atunci cind adaug un produs in cos sa ii aloc un numar la adaugarea urmatorului produs trebuie sa aflu maximul acelui nr si sa adaug 1, dar nu stiu cum se face.
Ca sa sterg doar un anumit produs nu pot sa ma folosesc de id-ul acelui produs.Ar trebui ca atunci cind adaug un produs in cos sa ii aloc un numar la adaugarea urmatorului produs trebuie sa aflu maximul acelui nr si sa adaug 1, dar nu stiu cum se face.
-
nevvermind
- Senior Member