Ce trebuie sa faci pt a avea succes cu un magazin online?
Moderatori: Zamolxe, Moderatori
-
AntonioDaniel
- PHPRomania Supporter
Ce trebuie sa faci pt a avea succes cu un magazin online?
Ultima oară modificat Lun Aug 28, 2006 7:51 pm de către AntonioDaniel, modificat de 2 ori în total.
www.comori.ro Magazin Online Produse Cosmetice Avon
- Birkoff
- Senior Member
un magazin online cu de toate
asa ai clienti variati si daca e bine facut site-ul poate depasesti ebay sau macar okazii.ro
eventual inainte sa te bagi in afacerea asta poate ar fi bine sa citesti si ce e pe aici si articolul de
eventual inainte sa te bagi in afacerea asta poate ar fi bine sa citesti si ce e pe aici si articolul de
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
-
AntonioDaniel
- PHPRomania Supporter
-
AntonioDaniel
- PHPRomania Supporter
-
AntonioDaniel
- PHPRomania Supporter
-
eduardmarius
- New Member
Florarie Online
Salut,
am citit parerile voastre despre site-urile cu flori si cadouri. eu am apelat la aceasta si am fost foarte multumit. Pretul pentru 17 trandafiri a fost acelasi ca si la o florarie stradala din centru, florarie care nu-mi ataseaza nici o felicitare personalizata si nici nu-l duce direct la iubita mea..
Cum peste tot in lume cadourile online sparg piata de ecommerce nu inteleg de ce la noi sa fie altfel..
o zi buna
am citit parerile voastre despre site-urile cu flori si cadouri. eu am apelat la aceasta si am fost foarte multumit. Pretul pentru 17 trandafiri a fost acelasi ca si la o florarie stradala din centru, florarie care nu-mi ataseaza nici o felicitare personalizata si nici nu-l duce direct la iubita mea..
Cum peste tot in lume cadourile online sparg piata de ecommerce nu inteleg de ce la noi sa fie altfel..
o zi buna
cadouri nu am trimis, insa flori da
am vrut sa trimit si eu un cadou online insa nu stiam ce sa aleg si am ajuns sa trimit flori de pe o despre care auzisem ca este super serioasa, si chiar a fost, insa la preturile alea, era si cazu