TokenAd: Obțineți cele mai mari venituri din traficul dvs.

Discută aici despre procesoare de plăţi, plăţi electronice, soluţii software de comerţ electronic, "shopping cart", SSL, certificate digitale, tranzacţii online securizate, PayPal, Skrill (MoneyBookers), payU(ePayment), MobilPay .

Moderatori: Zamolxe, Moderatori

TokenAd
New Member
Mesaje: 3
Membru din: Vin Ian 26, 2018 4:11 pm

TokenAd: Obțineți cele mai mari venituri din traficul dvs.

Mesajde TokenAd » Lun Feb 26, 2018 11:43 am

Buna,

Mă numesc Igor și reprezint TokenAd Advertising Network pe acest forum.
TokenAd este rețeaua de publicitate alimentată de RTB pentru site-uri web care sunt legate de Crypto tematică. Lucrăm direct cu publisherii care doresc să genereze venituri din site-urile lor de știri, bloguri, clasamente ICO, platforme de tranzacționare și schimbare de criptocurență în condiții de parteneriat exclusiv. Fiind o rețea de publicitate foarte bine orientată, TokenAd aduce un angajament mai bun și mai multe clickuri din cauza anunțurilor strict legate de criptare.
Rețeaua noastră permite tuturor publisherilor noștri:
• Plăți în valută criptată sau fiat la alegerea dvs. Având în vedere cât de rapid cresc ratele de criptocuritate, puteți transforma plata într-o investiție foarte bună;
• Lucrul pe baza CPM / CPC. Un punct de pe site-ul dvs. de cripto-related poate câștiga până la $ 5 CPM. Partenerii premium lucrează pe bază de plată în avans;
• Suport rapid și cuprinzător în 25 de limbi. De la configurarea contului la instalarea widget-urilor pe site-ul dvs. - managerul dvs. personal este întotdeauna acolo pentru a vă ajuta!
• Soluție Advanced Anti-adblock - nu ratați o singură afișare a anunțului și asigurați-vă că 100% din traficul dvs. vă aduce bani;
Încă nu rulați un site de criptare? Nu vă puteți permite să pierdeți această șansă de a explora noi oportunități și de a câștiga și mai mult! Creați un blog sau un site web WordPress fără abilități de codificare și monetizați-l cu pluginul WordPress special conceput, ușor și rapid.
Trimiteți-vă site-ul pentru moderare și obțineți tarifele premium acum->
Înregistrați-vă simplu cu sistemul token.ad și managerul nostru vă va contacta și vă va oferi sprijin individual și tarife speciale.
Faceți o încercare și împărtășiți-vă experiența! Suntem bucuroși să răspundem la toate întrebările dvs. despre sistemul TokenAd în această secțiune.
Mă puteți contacta direct prin:
E-mail: budur@token.ad
Skype: live:budur_16
Facebook: igor.budurTokenAd
New Member
Mesaje: 3
Membru din: Vin Ian 26, 2018 4:11 pm

Re: TokenAd: Obțineți cele mai mari venituri din traficul dvs.

Mesajde TokenAd » Lun Feb 26, 2018 11:44 am

Echipa TokenAd este gata să anunțe încă un alt mod de a face profit, de data aceasta chiar fără a deține un site web. Suntem aici pentru a confirma că Programul de Referire TokenAd este oficial live!
https://token.ad/blog/2017/12/25/earn-b ... te-needed/

TokenAd
New Member
Mesaje: 3
Membru din: Vin Ian 26, 2018 4:11 pm

Re: TokenAd: Obțineți cele mai mari venituri din traficul dvs.

Mesajde TokenAd » Lun Feb 26, 2018 11:49 am

Doar câțiva pași înainte de fiecare vizitator al paginii dvs. Web vă aduce bitcoini câștigați! Înregistrarea la TokenAd și configurarea contului dvs. sunt extrem de simple și nu durează mai mult de 5 minute. Iată un ghid rapid pentru a începe cu platforma:
https://token.ad/blog/2018/02/02/how-to ... h-tokenad/


Înapoi la “Comert electronic”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori