Am urmatorul filtru de facut in mysql dupa criteriile astea:
1. clienti care au facut comenzi intr-un intervar de la o data X la o data Y
asta stiu sa fac am facut pt ca transform data in unix time cum am acolo si imi afiseaza....
2. clienti care nu au facut comenzi intr-un intervar de la o data X la o data Y
aici este problema cum fac sa ii afisez pe aia care nu au facut comenzi...
problema filtru mysql
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
- Birkoff
- Senior Member
Re: problema filtru mysql
la aia care au facut comenzi in intervalul respectiv pui ceva de genul
WHERE data_comenzi >= $data_x AND data_comenzii <= $data_y
la aia care nu au facut comenzi in intervalul respectiv pui ceva de genu
WHERE data_comenzii < $data_x OR data_comenzi > $data_y
in bd campul data_comenzii trebuie sa fie de tip date (sau datetime) iar variabilele $data_x si $data_y sa fie de forma 'YYYY-mm-dd' sau 'YYYY-mm-dd HH:ii:ss'
daca tipul campului in bd e altul, atunci si valoarea variabilelor trebuie sa corespunda cu acel tip (time() de exemplu)
WHERE data_comenzi >= $data_x AND data_comenzii <= $data_y
la aia care nu au facut comenzi in intervalul respectiv pui ceva de genu
WHERE data_comenzii < $data_x OR data_comenzi > $data_y
in bd campul data_comenzii trebuie sa fie de tip date (sau datetime) iar variabilele $data_x si $data_y sa fie de forma 'YYYY-mm-dd' sau 'YYYY-mm-dd HH:ii:ss'
daca tipul campului in bd e altul, atunci si valoarea variabilelor trebuie sa corespunda cu acel tip (time() de exemplu)
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.