opencart cu mobilpay
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
Re: opencart cu mobilpay
Eu am avut de implementat la munca un sistem de la mobilpay. Sunt usor de folosit, am facut sisteme de plata sms, card bancar si transfer. Iar despre opencart nu stiu ce sa zic, ai putea sa ii contactezi. 
@lorem
Sistemul de mobilpay l-ai implementat offline sau online? varianta online este usoara... la offline nu stiu daca mai zici asa .... eu am implementat plata prin sms offline de la ei... si nici pana in momentul de fata nu imi merg toate liniile telefonice.... Documentatia este foarte proasta.
@hcaerks
penru opencart nu cred ca au un modul adaptat.... singura solutie este sa iei modulele care le ofera si sa le adaptezi la ce ai tu nevoie acolo.
Sistemul de mobilpay l-ai implementat offline sau online? varianta online este usoara... la offline nu stiu daca mai zici asa .... eu am implementat plata prin sms offline de la ei... si nici pana in momentul de fata nu imi merg toate liniile telefonice.... Documentatia este foarte proasta.
@hcaerks
penru opencart nu cred ca au un modul adaptat.... singura solutie este sa iei modulele care le ofera si sa le adaptezi la ce ai tu nevoie acolo.
- Birkoff
- Senior Member
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.
Pentru inceput vreau online, apoi imi bat capul cu offline, are careva documentatia va rog? Trebuie sa dau mailuri, sa dea fwd la mail, etc, complicat.
ai cont la mobilpay? daca da se gaseste acolo la Documentatie si scripturi si tot ce vrei...
Iti mai recomand sa te uiti si la euplatesc, sunt foarte usor de implementat atat offline cat si online !
La comisioane cum stau ? Ca trebuie sa le cer oferta si tare imi e ca o sa fiu stresat dupa.
euplatesc: "Incepând cu luna Iunie 2012 am reluat programul de impulsionare a comerţului electronic prin implementarea unor taxe şi comisioane foarte flexibile pentru toţi comercianţii online. Pentru mai multe informaţii vă rugăm sa cereţi o ofertă de preţ."
Asa ca mai bine cere o oferta
Asa ca mai bine cere o oferta