e posibil asa ceva?

Secţiune dedicată începatorilor.

Moderatori: Moderatori, Start Moderator

dezmembratu
Average Member

e posibil asa ceva?

Mesajde dezmembratu » Joi Noi 12, 2009 6:46 pm

am 3 variabile

$nedorite = array(" -forums"," -blogs");

$cuvant = urlencode("trandafiri filetype:jpg ".$nedorite." ");

$url = "http://ajax.googleapis.com/ajax/services/search/web?v=1.0&q=%s&hl=ro&rsz=large&start=%d";

scriptul meu imi cauta pe google dupa variabila $cuvant. e posibil sa folosesc variabila $nedorite in interiorul vriabilei $cuvant asa cum am facut mai sus ?

pentru ca vrea sa-mi filtreze cautarile dupa cuvintele nedorite si sa arate variabila $cuvant = urlencode("trandafiri filetype:jpg -forums -blogs -bla-bla-care-vor-fi-mai-multe");

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Joi Noi 12, 2009 10:24 pm

1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

bucuresti
Average Member

Mesajde bucuresti » Sâm Noi 14, 2009 4:49 pm

dezmembratu, cum faceai tu trimitea textul array in loc de arrayul pe care il aveai. Acelasi rezultat il poti vedea in browser daca dai echo la un array. Ca sa-l tiparesti pe ecran ai print_r. Concluzia e ca transformarea array -> string nu e directa. Si cum zicea si Birkoff trebuie folosit implode sau eventual pot fi folosite si alte metode

Înapoi la “PHP Incepători”