Exista vreo varianta mai simpla de creeare a unui meniu de genul - apas pe un link - se incarca o imagine in eventual asociata langa el care sa ramana modificat pana aleg altceva din meniu , inafara de PHP - ma refer aici la java script shi daca da pe unde gasesc asa ceva.
Merci anticipat!
Creeare meniu dinamic
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
Eu folosesc meniu FX Sinus: , e DHTML + JS
e super configurabil, te poti juca cu el cum vrei, si au si o documentatie online destul de bogata.
Il am fara bannerul acela de neinregistrat, daca te hotarasti sa il folosesti sa imi zici si te ajut cu versiunea finala
@iamnoguru: cum scrii link-uri in phpBB cum ai scris tu Vezi aici mai sus? am incercat mai multe variante, dar <a> se pare ca e dezactivat iar [url] se pare ca nu stiu sa il folosesc...
10x
e super configurabil, te poti juca cu el cum vrei, si au si o documentatie online destul de bogata.
Il am fara bannerul acela de neinregistrat, daca te hotarasti sa il folosesti sa imi zici si te ajut cu versiunea finala
@iamnoguru: cum scrii link-uri in phpBB cum ai scris tu Vezi aici mai sus? am incercat mai multe variante, dar <a> se pare ca e dezactivat iar [url] se pare ca nu stiu sa il folosesc...
10x