Salutare, am făcut o pagină unde se afișează articolul selectat de vizitator, este o pagina articol.php?id=... dar se afișează, numelearticolului.html și vreau să-i pun un câmp Comentariu. Am facut codul html și php, dar problema e că atunci când intru pe pagină, fără a completa textarea îmi adaugă în baza de date un nou rând, gol... i-am pus un if ... în cazul în care nu scrie nimic să-i apară un text, dar apare tot timpul, nu în cazul in care acționează submit și nu a completat textarea... M-am gândit să pun insert pe o alta pagină si action=paginacomentariu.php dar nu aș vrea așa, vreau sa fie scriptul pe aceeași pagină cu articolul. Cum pot face să nu se mai scrie in db dacă nu actionez submit?
Mulțumesc!
<?
$datacom=date("d.m.Y - G.i.s");
$insereaza = mysql_query("INSERT INTO comentarii (idpost, email, nume, idunic, data, comentariu) VALUE ('$rand[0]', '$rand[1]', '$rand[5]', '$rand[8]', '$datacom', '$_POST[comentariu]')");
if ($insereaza == TRUE) {
echo "Comentariul a fost adăugat!";
}
else {
echo "Comentariul nu a fost adăugat!";
}
?>
<form method="post" action="" />
<table width="640" cellpadding="0" style="font:13px verdana; color:#ccc; margin-top:50px;" cellspacing="5">
<tr>
<td colspan="6"><textarea name="comentariu"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td width="94"><input type="submit" class="asubmit" name="submit" value="Trimite" /></td>
</tr>
</table>
</form>
Adaugare comentariu, fara actionare submit
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
Adaugare comentariu, fara actionare submit
Cursuri gratuite: | | | |