Salutare. Incerc sa fac un blog si am o mare nelamurire, imi stor creierii de 2 zile si nu reusesc sa-i gasesc o rezolvare.
Nu vreau sa afisez articolele unul sub altul, vreau ca ultimul artico sa fie afisat mare iar celelate sub acesta dar cate 3 in linie. Am gasit un site ca sa exemplific mai bine http://thenextweb.com/
Nu imi dau seama cum sa le selectez din baza de date si sa fac programul ca sa iasa ceva in genul ala. Va rog sa-mi dati o sugestie, o idee. Multumesc!
selectare din db si afisre in mai multe moduri
Moderatori: Moderatori, Start Moderator
Re: selectare din db si afisre in mai multe moduri
Nu este vorba despre ce selectezi din baza de date ci despre cum si unde afisezi. De exemplu, din DB se selecteaza ultimele 10 articole, cu toate campurile lor, si din PHP/HTML/CSS se afiseaza ultimul articol in format mare iar celelalte 9 cate 3 pe rand pe 3 randuri.
Cel mai direct este sa modifici template-ul de afisare, daca folosesti WordPress poti gasi toate informatiile .
Cel mai direct este sa modifici template-ul de afisare, daca folosesti WordPress poti gasi toate informatiile .
Re: selectare din db si afisre in mai multe moduri
multumesc pentru raspuns, am reusit !