Smarty: Integrare cu Dreamweaver

PEAR, Smarty, ADOdb, OOP, PHP 5, XML, UML, Şabloane de proiectare, PHP-GTK.

Moderatori: coditza, Emil, Moderatori

Emil
PHPRomania Coder Professional

Smarty: Integrare cu Dreamweaver

Mesajde Emil » Vin Feb 25, 2005 9:17 am

Am inceput acum cateva luni un proiect personal de integrare a motorului de templates Smarty cu Dreamweaver.
Una peste alta, majoritatea lucrurilor pot fi implementate cu putine cunostinte despre API-ul Dreamweaver si JavaScript avansat.
Ce am reusit:
- Un toolbar pentru adaugarea facila a tag smarty cu panouri de setare a parametrilor.
- Interpretarea tag-urilor smarty ca simboluri (asta e ff usor).

Planuri:
- Afisarea si modificarea parametrilor din inspectors
- Autocompletion
- Overlays la la sections si foreach statements (similar cu template-urile dreamweaver)
- Syntax checking (basic, verificare acolade .. bla bla)
- Panel cu referinte (similar cu cele existente deja pt HTML, Javascript, etc).
- Afisarea template-urilor incluse {include file=template.tpl} )
- Codul sursa sub licenta GNU
- Extensia va fi localizata initial in engleza apoi in romana

Astept alte idei si sugestii. Versiunea alpha pe care am facut-o am pierdut-o in urma unui HDD crash recent :( dar sunt gata sa refac totul in timpul liber (care nu prea exista, insa adopt politica pasilor marunti :) )

NU vreau polemici pentru utilitatea acestei viitoare extensii de dreamweaver so, va rog sa postati la subiect :mrgreen:
Thanks,
$emil

It's time for me to find a new hobby. Preferably one that doesn't involve angle brackets. Or computers. Or electricity.

WebShield
PHPRomania Supporter

Mesajde WebShield » Mie Apr 06, 2005 12:08 am

Emil
PHPRomania Coder Professional

Mesajde Emil » Mie Apr 06, 2005 8:36 am

am plecat de la arhiva gasita si manualul dreamweaver (sectiunea Extending Dreamweaver).

It's time for me to find a new hobby. Preferably one that doesn't involve angle brackets. Or computers. Or electricity.

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Mar Apr 05, 2011 8:09 pm

cand e gata add-onul il vreau si eu sa il testez daca se poate (banuiesc ca va fi un add-on care se instaleaza ca plugin in dw...)
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

Înapoi la “PHP Avansat”