Cum pot face si eu Harta Europei Rutiera

PEAR, Smarty, ADOdb, OOP, PHP 5, XML, UML, Şabloane de proiectare, PHP-GTK.

Moderatori: coditza, Emil, Moderatori

gabysolomon
Senior Member

Mesajde gabysolomon » Dum Apr 08, 2007 4:48 pm

| | |

|

eyecon
Average Member

Mesajde eyecon » Vin Apr 27, 2007 8:25 am

Conform legii orice produs sau serviciu vandut in Romania trebuie sa fie insotit cu documente, termeni, manuale sau instructiuni in limba romana.

Spor la tradus. Pentru ca nu trebuie decat o mica reclamatie si ....

Daca Microsoft s-ar obosi atat de mult la fiecare reactie negativa sau la alegerea unei alternative atunci am aveam toate forumurile pline de angajati Microsoft. Se apre ca cine se ocupa de vanzarea serviciilor map24 in romania are mult timp liber incat sa se oboseasca sa dea un astfel de raspuns. Mai bine ai investii acest timp in a cauta clienti decat sa faci pe sarcasticul jalnic. Omul a cerut niste informatii si trebuie sa pleci de la prezumtia asta, nu ca vrea sa fure, sa duplice sau mai stiu eu ce. Vezi ca si eu am plecat de la prezumtia ca esti reprezentant map24 in romania si prea bine ma pot insela.

In alta ordine de idei: Am folosit serviciile map24 pentru 2 situri din afara si vrea sa spun ca integrarea a mers foarte bine, chiar daca am folosit versiunea java script si nu cea java. De asemeni cred ca si cei de la route66 au servicii asemanatoare. http://route66.ro

silviuantone
New Member

Map24

Mesajde silviuantone » Sâm Apr 28, 2007 12:19 pm

silviuantone
New Member

Scuze petru link-urile de mai sus

Mesajde silviuantone » Sâm Apr 28, 2007 12:21 pm

Înapoi la “PHP Avansat”