Problema importare baza de date

Aici puteţi posta întrebari legate de instalare şi configurare PHP, Apache, IIS, MySQL, PostgreSQL, Oracle, SQL Server sau altele.

Moderator: Moderatori

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Sâm Aug 04, 2012 4:05 am

1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

dakes
Average Member

Mesajde dakes » Sâm Aug 04, 2012 5:28 am

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Sâm Aug 04, 2012 6:32 am

1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

dakes
Average Member

Mesajde dakes » Dum Aug 05, 2012 1:55 am

http://i.imgur.com/Hjrdt.png aici e poza,exista facut tabelul. Am incercat si cu litere mici si cu litere mari,nici cum nu-l ia. acum eroarea e aceasta :

Uncaught exception with message: Table 'wetdream_INTSEX.INTSEX_config_section' doesn't exist code: 1146
Trace:
#0 /home/wetdream/public_html/intalniri-sex.com/internals/API/Config.class.php(383): SK_MySQL::query('SELECT `section...')
#1 /home/wetdream/public_html/intalniri-sex.com/internals/API/Config.class.php(206): SK_Config_Section->generateSectionCache('configs', 0)
#2 /home/wetdream/public_html/intalniri-sex.com/internals/API/Config.class.php(14): SK_Config_Section->__construct('configs')
#3 /home/wetdream/public_html/intalniri-sex.com/internals/API/Config.class.php(449): SK_Config::init()
#4 /home/wetdream/public_html/intalniri-sex.com/internals/Header.inc.php(100): require_once('/home/wetdream/...')
#5 /home/wetdream/public_html/intalniri-sex.com/internals/Header.inc.php(149): __autoload('SK_Config')
#6 /home/wetdream/public_html/intalniri-sex.com/index.php(3): require_once('/home/wetdream/...')
#7 {main}
thrown in: /home/wetdream/public_html/intalniri-sex.com/internals/API/MySQL.class.php on line 157

acum e exact ca in tabel cu litere mari si tot nu-l ia..

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Dum Aug 05, 2012 4:56 am

in eroare e cu _
INTSEX_config_section

in poza ta e fara _

deci cum ziceam mai sus, interpretorul php are intotdeauna dreptate cand da erori :D
1) )
2)
3) (open source)

dakes
Average Member

Mesajde dakes » Dum Aug 05, 2012 2:10 pm

Înapoi la “Instalare”