Freelancer Network Romania

Proiectul FREELANCER NETWORK ROMANIA

Moderator: Moderatori

MihaiV
Junior Member

Mesajde MihaiV » Dum Mar 07, 2004 3:45 pm

Momentan avem nevoie de webdesigneri si de webmarketeri. Cine e doritor sa-mi dea un PM.
Freelancer Network Romania

Birkoff
Senior Member

Mesajde Birkoff » Sâm Aug 26, 2006 1:05 am

Ultimul anunt de aici vad ca e din 2004. Ceva noutati de atunci? Sau e un proiect mort in faşă?
1) )
2)
3) (open source)
4) Vrei un magazin virtual la cheie, usor de folosit, cu api-uri incluse pentru maximizarea vanzarilor si multe alte facilitati? Da un semn si discutam.

kelye
Senior Member

Mesajde kelye » Sâm Aug 26, 2006 2:22 pm

Nu chiar.. am mai discutat cu Cristi si a ramas sa fac eu un plan.. din pacate am fost prins in site-ul firmei la care am lucrat (pana sa demisionez :D) .. acum sunt mai liber (mai precis dupa sfarsitul lunii) si voi face din nou o schema cu ce ar trebui sa faca sau sa stie (pe marginea careia se poate discuta)

kelye
Senior Member

Mesajde kelye » Lun Sep 04, 2006 12:14 am

Iată o primă structură pentru acest proiect

Scopuri principale:
PRINCIPAL (1)
- promovarea outsourcingului .ro
Metode:
- bibliotecă de clase şi aplicaţii freeware "fabricat în românia"
- bază de date cu toţi freelancerii + firme de profil din ro (proiecte realizate, colaborări, eventual sistem de notare din partea beneficiarilor )
- un "help network" la care developerii aflaţi in faţa depaşirii unor termene pot apela pentru a nu strica reputaţia generală ( fără jepcari şi alte hiene care abia aşteapta "prada")

SECUNDARE (2)
- ajutarea şi îndrumarea programatorilor începători
Metode
- definirea unor best practices (naming, frameworks, validare, compatibilitate, internaţionalizare) - ar fi util un wiki pt partea asta
- îndrumare în mod de abordare proiecte, paşii necesari ( planificare, db design )
- modalităţi de abordare în programare (oop când/dacă e cazul) tips and tricks

-----------
dacă mai vedeţi şi alte posibile secţiuni vă aştept pe yahoo la o discuţie
Y!: kelye00

Înapoi la “Freelancer Network”