Freelancer Network Romania
Moderator: Moderatori
- kelye
- Senior Member
Nu chiar.. am mai discutat cu Cristi si a ramas sa fac eu un plan.. din pacate am fost prins in site-ul firmei la care am lucrat (pana sa demisionez
) .. acum sunt mai liber (mai precis dupa sfarsitul lunii) si voi face din nou o schema cu ce ar trebui sa faca sau sa stie (pe marginea careia se poate discuta)
- kelye
- Senior Member
Iată o primă structură pentru acest proiect
Scopuri principale:
PRINCIPAL (1)
- promovarea outsourcingului .ro
Metode:
- bibliotecă de clase şi aplicaţii freeware "fabricat în românia"
- bază de date cu toţi freelancerii + firme de profil din ro (proiecte realizate, colaborări, eventual sistem de notare din partea beneficiarilor )
- un "help network" la care developerii aflaţi in faţa depaşirii unor termene pot apela pentru a nu strica reputaţia generală ( fără jepcari şi alte hiene care abia aşteapta "prada")
SECUNDARE (2)
- ajutarea şi îndrumarea programatorilor începători
Metode
- definirea unor best practices (naming, frameworks, validare, compatibilitate, internaţionalizare) - ar fi util un wiki pt partea asta
- îndrumare în mod de abordare proiecte, paşii necesari ( planificare, db design )
- modalităţi de abordare în programare (oop când/dacă e cazul) tips and tricks
-----------
dacă mai vedeţi şi alte posibile secţiuni vă aştept pe yahoo la o discuţie
Y!: kelye00
Scopuri principale:
PRINCIPAL (1)
- promovarea outsourcingului .ro
Metode:
- bibliotecă de clase şi aplicaţii freeware "fabricat în românia"
- bază de date cu toţi freelancerii + firme de profil din ro (proiecte realizate, colaborări, eventual sistem de notare din partea beneficiarilor )
- un "help network" la care developerii aflaţi in faţa depaşirii unor termene pot apela pentru a nu strica reputaţia generală ( fără jepcari şi alte hiene care abia aşteapta "prada")
SECUNDARE (2)
- ajutarea şi îndrumarea programatorilor începători
Metode
- definirea unor best practices (naming, frameworks, validare, compatibilitate, internaţionalizare) - ar fi util un wiki pt partea asta
- îndrumare în mod de abordare proiecte, paşii necesari ( planificare, db design )
- modalităţi de abordare în programare (oop când/dacă e cazul) tips and tricks
-----------
dacă mai vedeţi şi alte posibile secţiuni vă aştept pe yahoo la o discuţie
Y!: kelye00
Înapoi la “Freelancer Network”