ceva special

Aici postaţi orice este legat de tehnologiile "client side". HTML, HTML5, XHTML, CSS, CSS3, XML, Standarde
Manual JS:

Moderatori: eyecon, Moderatori

rzv
Average Member

ceva special

Mesajde rzv » Mie Noi 22, 2006 3:36 pm

vreau sa introduc in site-ul meu filmulete cum ar fi cele de pe www.youtube.com. Cei de pe youtube imi dau posibilitaea sa introduc un simplu script in pagina mea si se incarca automat filmuletu de pe site-ul lor. Lor le convine pentru ca li se mareste pr-ul deoarece scriptul (adica sursa de insert flash, cu adresa flashului de pe pagina lor) contine un link catre adresa site-ului lor. :D

Nu am nimic impotriva dar as vrea ca si eu sa pot oferi acelasi lucru ca si cei de la youtube, adica un script pe care altii atunci cand il introduc in pagina are o referinta spre site-ul meu si ajuta la marirea page rankului:D

Ceea de ce am nevoie este deci ceva de genul unui insert php, insa in html, de exemplu in javascript ceva care sa adauge la sursa pagini continutul unui fisier de pe pagina mea care contine sursa de pe youtube:D

poate puteti sa imi dati o indicatie... mi-ar fi foarte folositoare[/b]

bruzli
Average Member

Mesajde bruzli » Mie Noi 22, 2006 4:02 pm

Tu vrei sa distribui continut youtube ca si cum ar fi al tau? Grow up...

Daca tot vrei asa ceva mai bine fa o clona de youtube, studiaza ffmpeg, si ai youtube pentru Romania.

rzv
Average Member

Mesajde rzv » Mie Noi 22, 2006 4:07 pm

fi serios... atata timp cat selectez doar ce imi place foarte mult mi se pare normal ca cei care folosesc aceste lucruri sa ma ajute si pe mine in vre-un fel + nu ar avea nimeni de pierdut din treaba asta

Mascka
Senior Member

Mesajde Mascka » Mie Noi 22, 2006 8:10 pm

or

rzv
Average Member

Mesajde rzv » Mie Noi 22, 2006 8:13 pm

Mascka
Senior Member

Mesajde Mascka » Mie Noi 22, 2006 8:36 pm

or

rzv